|
Töltött csirkecomb
|
A hagymát apró kockákra vágom, sózom és az olajon megfonnyasztom. Közben beáztatom a tejbe a zsemlét és ki is nyomkodom. Rádobo... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
csordasne
2014.05.02 15:56
|
|
|
|
|
|
Töltött fasírt
|
A húst ledarálom. A hagymákat apróra vágom. 6 tojást megfőzök. A zsemléket beáztatom, kinyomkodom. A paprikákat szeletekbe vágo... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
csordasne
2014.04.26 18:33
|
|
|
|
|
|
Töltött paradicsom
|
A gombát kevés olajon megpárolom, amikor készen van hozzáadom az apró csíkokra vágott sonkát.Beleteszem a tejbe áztatott és kin... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
francesca
2014.04.12 21:16
|
|
|
|
|
|
Máglyarakás
|
A szikkadt zsemlét 1 cm vastag szeletekre vágom. Hideg tejben a tojássárgáját, vaníliás cukrot és a cukrot elkeverem. Ezzel a k... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
dori37
2014.03.26 22:54
|
|
|
|
|
|
Húsgolyókkal rakott karfiol
|
A karfiolt rózsáira szedjük, és sós vízben megfőzzük, leszűrjük. A rizst is megfőzzük. A darált húst összekeverjük a hagyma, fo... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.03.20 09:30
|
|
|
|
|
|
Házi kenőmájas
|
Előző este tejbe beáztatjuk a májat. Másnap kb 2 evőkanál olajon puhára sütjük. Közben a hagymákat üvegesre pároljuk majd fűsze... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
anitakezi
2014.03.16 13:08
|
|
|
|
|
|
Parmezános krémleves
|
A zsemlét kb. 1 cm-es kockákra aprítom. A petrezselymet megmosom, lerázom róla a vizet, és apróra vágom. Felolvasztok 1 kávéska... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
sz-andi
2014.02.27 09:09
|
|
|
|
|
|
Gombás _májas töltött csirkecomb
|
A csirkéket megtisztítom, majd alaposan bedörzsölöm sóval, és állni hagyom legalább fél órát. A zsemléket beáztatjuk ízlés szer... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.10 10:49
|
|
|
|
|
|
Vadas marhahúsból
|
A húsokat sózom.Kotányi Vadak fűszersóval meghintem,majd megkenem mustárral mind a két felét.Kevés olajat öntök egy edénybe,rá... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
csatarivill
2014.02.09 14:34
|
|
|
|
|
|
Májgaluskaleves
|
A húsos csontot alaposan megmossuk.
Hideg vízbe tesszük és alacsony hőfokon elkezdjük főzni, időnként a habját leszedjük.
Ha ... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.05 09:51
|
|
|
|
|
|
|