|
Sütőtökös szarvasragu
|
A megtisztított és hideg vízben kiáztatott szarvashúst felkockázzuk, majd a felhevített zsiradékon megpirítjuk. Ekkor hozzáad... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 10:20
|
|
|
|
|
|
Pirított őzmáj-újhagymával
|
Az őzmájat vékony szeletekre vágjuk és fokhagymás tejbe áztatjuk néhány órára. Az így bepácolt májszeleteket lecsepegtetjük, ma... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 09:51
|
|
|
|
|
|
Bercike
|
A szalonna szeleteket bevagdalom majd teflon serpenyőben szépen átsütöm. Amikor elkészült ki szedem egy tányérra és a szalonnáb... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
potyimari
2012.01.26 07:19
|
|
|
|
|
|
Székelykáposzta
|
A káposzta levéből egy pohárnyit féreteszünk, majd egy kis vízzel átöblítjük, kinyomkodjuk a káposztát.
A sertésoldalast a cso... |
3 komment
|
13 ember kedveli
|
brezdergott
2012.01.24 16:31
|
|
|
|
|
|
Paprikás krumpli virslivel és kolbásszal
|
Egy serpenyőben kevés zsiradékon megpirítom a kockára vágott szalonnát és a hagymát, majd rádobom a fokhagymát, a paprikát, a c... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
brezdergott
2012.01.24 11:26
|
|
|
|
|
|
MÉZES KACSACOMB VELE SÜLT KRUMPLIVAL
|
A kacsacombot megtisztítom, sózom, borsozom, majd bekenem mézzel. Ízlés szerint, ki mennyire szereti édesen. A bőre alá teszem ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
brezdergott
2012.01.24 11:17
|
|
|
|
|
|
Kinder tejszelet
|
A tojások sárgáját cukorral fehéredésig keverjük. 6 evőkanál vizet és a puha vajat hozzáadjuk, és pár percig tovább habosítjuk... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.23 22:28
|
|
|
|
|
|
mikrós kakaós piskóta
|
Egy tálban kézi habverővel kikeverjük a nedves hozzávalókat, egy másik tálban a szárazakat is.
Majd a száraz keveréket egysze... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.23 22:31
|
|
|
|
|
|
Húsos palacsinta-kapormártással-
|
Zsiradékon megpirítjuk az apróra vágott vöröshagymát és fokhagymát, a darált húst és a lereszelt zöldségeket. Fűszerezzük sóval... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.22 22:52
|
|
|
|
|
|
Rakott kel...
|
A gerslit előzetesen 2-3 órára beáztatjuk, többször átmossuk, kétszeres mennyiségű sós vízben puhára pároljuk kevés ételízesí... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.17 18:04
|
|
|
|
|
|
|