|
Hurkával töltött krumpli
|
Személyenként két nagyobb nem szétfővő krumplit héjában megfőzünk, még forrón megpucoljuk, és egy kicsit hűlni hagyjuk. Mindegy... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2017.12.31 15:56
|
|
|
|
|
|
Töltött bárány
|
a töltésre való báránycombon a hártya egész kell legyen, mert másképpen nem lehet megtölteni
a megtöltés előtt 2- 3 órával a b... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.19 11:05
|
|
|
|
|
|
A legfinomabb Szilvás Gombóc
|
A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, és kifőzzük.
Leszűrjük, összetörjük, hagyjuk kicsit kihűlni. Félbevágjuk, és kimagozzuk ... |
1 komment
|
12 ember kedveli
|
biga26
2016.08.03 22:28
|
|
|
|
|
|
Hófehérke szelet
|
A tésztához a lisztet szárazon összekeverjük a porcukorral, a sütőporral, elmorzsoljuk a zsiradékkal (én mangalica zsírt haszná... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
jolika66
2015.04.25 18:33
|
|
|
|
|
|
Csirkezúza pörkölt
|
A hagymát apró kockára vágjuk.
A zsírt megolvasztjuk, beletesszük a hagymát és üvegesre pároljuk.
Levesszük a tűzről és beler... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
feviroza
2015.03.28 14:00
|
|
|
|
|
|
gombafasirt
|
Felapritjuk a paprikát, petrezselymet és a gombát egészen apró kockákra. A kenyeret beáztatjuk tejbe. Amikor a kenyér már megpu... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
vegyeleszre
2015.03.28 05:14
|
|
|
|
|
|
Csodás kifli
|
A lisztet, a zsírt, a tojások sárgáját a tejföllel és egy csipet sóval összegyúrjuk. A tésztát kétfelé vágjuk, majd vékony tégl... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
feviroza
2015.03.24 13:53
|
|
|
|
|
|
Csirkepörkölt aprólékból
|
Felforrósítom a zsírt, rádobom az apróra vágott vöröshagymát ,hozzáadom az aprólékot (a máj kivételével )
sózom, borsozom, a f... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
pola64
2015.02.09 15:53
|
|
|
|
|
|
Szezámmagos kockák
|
A kétféle lisztet keverjük össze a sóval szárazan ,majd a féldeci tejben az élesztőt kelesszük meg, a csipet cukorral.1 tojáss... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
zsokazsoka
2015.01.21 20:29
|
|
|
|
|
|
|