|
Dorozsmai molnárponty
|
1. A halszeleteket megmossuk, lecsepegtetjük, fél órára besózzuk. A szalonnát apróra felkockázzuk. A hagymát meghámozzuk, finom... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
taszat
2017.12.31 16:37
|
|
|
|
|
|
HAGYMATOKÁNY
|
a hagymát megtisztítjuk, majd felszeleteljük
forró olajra rádobjuk, megszórjuk a fűszerekkel, néhány percig pároljuk folytonos... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
bodoban
2016.11.03 12:17
|
|
|
|
|
|
Hagymatokány
|
A hagymát megtisztítjuk, majd felszeleteljük
forró olajra rádobjuk, megszórjuk a fűszerekkel, néhány percig pároljuk folytonos... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.20 08:22
|
|
|
|
|
|
Hortobágyi slambuc bográcsban
|
A hortobágyi slambuc bográcsban úgy készül, hogy a kockára vágott füstölt szalonnát lepirítjuk.
Ha szeretnénk, kisze... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.15 15:38
|
|
|
|
|
|
Sonkás rakott tészta
|
A tésztát főzd meg enyhén sós, lobogó vízben, ahhoz, hogy a végeredmény igazán jó legyen, ne főzd puhára, még a fog keménynél i... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
jolika66
2015.06.22 18:16
|
|
|
|
|
|
Öreganyám-leves
|
Az apróra vágott vöröshagymát zsíron megdinszteljük. Utána hozzáadjuk a karikákra vágott zöldségeket és az apróra vágott csirk... |
3 komment
|
6 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.05.31 10:43
|
|
|
|
|
|
Matyóföldi fogdmeg gulyás
|
A szalonnát kockákra vágjuk, zsírjára sütjük, beletesszük a felaprított vöröshagymát, és üvegesre pároljuk. A tűzről levéve hoz... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.28 23:21
|
|
|
|
|
|
Lecsós csirke szalonnával
|
A zsírt megolvasztom, belehelyezem a megtisztított, feldarabolt csirkét,majd fedő alatt félpuhára párolom. Közben a füstölt sza... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
amentida
2014.09.07 22:04
|
|
|
|
|
|
Lebbencsleves
|
A szalonnát apró csíkokra vágom és az olajon zsírjára pirítom. Hozzáteszem a kockákra vágott vöröshagymát. Amikor már üveges, f... |
3 komment
|
1 ember kedveli
|
kicsidyya
2014.08.18 16:51
|
|
|
|
|
|
Sült libamell
|
A libamell bőrét bevagdosom, sózom, borsozom ízlés szerint, ezután a forró libazsírban megpirítom mindkét oldalát. A szeletekre... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
anitakezi
2014.07.10 19:23
|
|
|
|
|
|
|