|
Gombás sertéskaraj sonkával
|
A hússzeleteket kissé kiverjük, sózzuk, forró zsíron mindkét oldalát lepirítjuk. Kevés vizet aláöntve, fedő alatt puhára párolj... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
birann
2013.07.23 18:35
|
|
|
|
|
|
Keverve sült bárány feketebab mártásban
|
Az erjesztett fekete babot tegyük tálba, öntsük le forrásban lévő vízzel, hagyjuk ázni 20 percig, majd jól csepegtessük le.
Sz... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
projo2
2013.06.05 23:18
|
|
|
|
|
|
Rakott zöldbab
|
A rizst megmosom, és a vajon üvegesre pirítom. A tojást megfőzöm, a sajtot lereszelem, a húst apró kockára vágom, hagymát karik... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
jusztis
2012.10.17 23:53
|
|
|
|
|
|
Bárányhúsos csorba.
|
A zöldségeket vágjuk 1x1 cm-es kockákra, a ceruzababot 3 cm hosszúra, majd kezdjük el dinsztelni a forró olajon.
6-7 perc után... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.24 17:38
|
|
|
|
|
|
zöldbabpörkölt
|
Fél kilogramm sertéshúsból pörköltalapot készítünk.Mikor a hús félig megfőtt,hozzáadunk1 kg.kicsire tördelt zöldbabot.Ha kell,... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.08.17 10:29
|
|
|
|
|
|
Pikáns rakott zöldbab.
|
A babot enyhén sós vízben főzd meg. A hagymát kockázd fel, a húst dobd rá, és alaposan megborsozva és sózva pirítsd fehéredés... |
2 komment
|
11 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.15 09:11
|
|
|
|
|
|
Bárányhúsos csorba leves.
|
A zöldségeket vágjuk 1x1 cm-es kockákra, a ceruzababot 3 cm hosszúra, majd kezdjük el dinsztelni a forró olajon.
6-7 perc után... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.03 14:17
|
|
|
|
|
|
Zempléni zöldbableves !
|
Az olajom megpirítom a kisebb kockára felvágott hagymát,rászórom a lisztet és azt is megpirítom .
Pirospaprikát adok hozzá ,ke... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
ibolya58
2012.03.25 22:52
|
|
|
|
|
|
Ördög pecsenye
|
Forró olajban megdinszteljük a cikkekre vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a csíkokra vágott sertéshúst, valamint ízlés szerint só... |
0 komment
|
29 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.29 18:08
|
|
|
|
|
|
|