|
Dorozsmai molnárponty
|
1. A halszeleteket megmossuk, lecsepegtetjük, fél órára besózzuk. A szalonnát apróra felkockázzuk. A hagymát meghámozzuk, finom... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
taszat
2017.12.31 16:37
|
|
|
|
|
|
Rácponty diétásan
|
A megmosott burgonyát héjában megfőzzük, megtisztítjuk. A halat leöblítjük, besózzuk, és kevés olajon picit elősütjük. A megmar... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2017.12.29 02:13
|
|
|
|
|
|
Zöldborsós aprópecsenye
|
A húst mossuk meg, és vágjuk szeletre, majd vékony csíkokra.
A szalonnát vágjuk apró kockákra, a hagymát pucoljuk meg és k... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
jolika66
2015.06.06 18:41
|
|
|
|
|
|
Vegetáriánus bácskai rizses gomba
|
A gombát megtisztítjuk és földaraboljuk. 2-3 evőkanál olajon üvegesre sütjük a hagymát, beletesszük a gombát, és erős tűzön meg... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.05.18 22:24
|
|
|
|
|
|
Bográcsban főzött marha gulyásleves
|
A húst kb. 1 cm-es darabokra vágom és alaposan megmosom. A vöröshagymát meghámozom és apróra vágom, a fokhagymát átnyomom. Az o... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
csordasne
2014.11.09 20:11
|
|
|
|
|
|
Borsos tokány paradicsompürével
|
A húst fél cm vastag csíkokra vágom és jól megmosom. Az apróra vágott hagymát aranybarnára pirítom, beleteszem a finomra vágott... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
magyaritunde
2014.08.31 20:18
|
|
|
|
|
|
Vörösboros őzpörkölt
|
A hagymát felaprítom a fokhagymával együtt és a margarinon kicsit párolom. Ízesítem sóval, borssal, paprikával, ételízesítő. Ho... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
magyaritunde
2014.07.28 15:33
|
|
|
|
|
|
Bakonyi fácán
|
A fácánmelleket kiklopfolom, majd a szalonnát rátűzdelem, kissé megsózom, majd állni hagyom fél órát. Ezután a lisztbe beleforg... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kicsidyya
2014.06.09 22:23
|
|
|
|
|
|
Gulyásleves paradicsommal ízesítve
|
A vöröshagymát apróra vágom, lassú tűzön megfonnyasztom a zsíron, majd rászóroma pirospaprikát, megkeverem, s felengedem 2-3 ev... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
francesca
2014.05.30 15:50
|
|
|
|
|
|
Barbecue csirkeszárny
|
A csirkeszárnyakat sózás után, a borssal elkevert liszttel meghintem és bő olajban, tíz percig sütöm. Közben a felhevített olaj... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
viragbaba
2014.05.19 17:33
|
|
|
|
|
|
|