|
Csikós tokány
|
Az olajon megpirítjuk a reszelt vöröshagymát, elkeverjük benne a piros paprikát és beletesszük a kisujjnyi hosszúságúra és késh... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
birann
2013.08.06 12:56
|
|
|
|
|
|
Erdélyi gulyásleves
|
A húst megszabadítom a faggyútól és az inaktól, megmosom, majd forró ecetes vízzel leforrázom. 6-8 percig forró vízben áztatom,... |
2 komment
|
6 ember kedveli
|
rhs
2013.03.09 13:17
|
|
|
|
|
|
Zselici szelet !
|
A tejfölt elkeverjük a fűszerekkel, a nagyon finomra metélt zöldpetrezselyemmel, a mustárral, a zsemlemorzsával és a meghámozo... |
1 komment
|
15 ember kedveli
|
ibolya58
2012.06.19 22:39
|
|
|
|
|
|
Pulykaaprólék leves
|
A pulykaszárnyról lefejtjük a húst, kockára vágjuk a zúzával együtt, megmossuk. A feldarabolt húsokat a csonttal együtt feltess... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
csabesz0053
2012.04.01 22:52
|
|
|
|
|
|
Almával rakott sertésborda!
|
Elkészítése:
A tejfölt elkeverem a fűszerekkel, a nagyon finomra metélt zöldpetrezselyemmel, a mustárral, a zsemlemorzsával é... |
1 komment
|
10 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.28 14:45
|
|
|
|
|
|
Töltike-
|
Kevés olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, a májat és petrezselymet. A fűszerekkel megszórva, gyakori keverés ... |
1 komment
|
18 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.11 07:43
|
|
|
|
|
|
|