|
Cukkinis szendvicskrém...
|
Az apróra vágott hagymát az olajon üvegesre dinszteljük, majd megszórjuk pirospaprikával.
A meghámozott, kimagozott és 1x... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.04 12:15
|
|
|
|
|
|
Fűszeres gulyás!
|
Elkészítése:
A vöröshagymát meghámozom,, apróra vágom és 2 kanál zsíron megfonnyasztom.
Hozzáadom a kockára vágott sertéshúst... |
2 komment
|
6 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.28 14:58
|
|
|
|
|
|
Cukkíni töltve
|
A cukkinit megmostam, meghámoztam, és sózva állni hagytam.
Az egy bögre rizst jól megmostam, és dupla annyi vízzel felöntöttem... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.27 06:22
|
|
|
|
|
|
Kolbászos leves!
|
A hagymát megtisztítom, finomra vágom, lábasban, az olajon, kis lángon 5 perc alatt megfonnyasztom.. A kolbász bőrét lehúzom - ... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.21 15:10
|
|
|
|
|
|
Fűszeres-hagymás babsaláta
|
A lecsöpögtetett babhoz keverjük hozzá a vékony karikákra szelt hagymát, a zúzott fokhagymát, majd az ecetet, az olajat és a vö... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
lain
2012.01.19 21:58
|
|
|
|
|
|
Cukkinifasírt
|
A cukkinit lereszelem, ízlés szerint megsózom, félreteszem egy rövid ideig.
Később kinyomkodom a levét.
Aztán összekeverem a... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.19 18:42
|
|
|
|
|
|
Szűzpecsenye velővel és májjal...
|
A szűzérméket ujjnyi vastagra felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, s egy kis olajon mindkét oldalát elősütjük.
A húst kisze... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.19 17:07
|
|
|
|
|
|
Távol-keleti mézes csirkeszárny...
|
A csirkeszárnyat só nélkül sütőben pirosra sütjük.
A szójaszószt az olvasztott mézzel, a citromlével, a narancslével, a bor... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.14 18:00
|
|
|
|
|
|
Jércesaláta-pirítóssal...
|
A csirkemelleket kiklopfoljuk, grill fűszerkeverékkel megszórjuk, és roston megsütjük.
Ha kihűlt, a húst összekockázzuk. A... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.14 16:41
|
|
|
|
|
|
Hagymás-tepertős pogácsa
|
A vöröshagymát apró kockára vágjuk, sózzuk, borsozzuk, a zsírban pároljuk. Félretesszük hűlni és hozzákeverjük a tepertőkrémet.... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.11 21:59
|
|
|
|
|
|
|