|
Tejszínes - fokhagymás szelet burgonyával
|
A csirkemellet sózom, borsozom, és pirospaprikás lisztbe forgatom.
Egy lábasba vajon hirtelen elősütöm.
Aláöntök kb. 1dl vizet ... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.10 17:00
|
|
|
|
|
|
Gyros tál egyszerűen
|
A csirkemellet felcsíkozzuk, majd alaposan elkeverjük a gyros fűszerrel, kis sót még elbír lehet hozzá tenni. Kenjük meg egy ki... |
0 komment
|
22 ember kedveli
|
ficzek1
2012.01.09 21:06
|
|
|
|
|
|
Fűszeres flekken-roston sütve...
|
A húst kissé kiverjük, és a szeletek szélét bevagdossuk, nehogy sütés közben összeugorjanak. A sót, a borsot, a Piros Aranyat... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.09 16:46
|
|
|
|
|
|
White russian koktél
|
Az Y poharat színültig töltjük zúzott jéggel.
A jégre töltjük a vodkát és a kávélikőrt - ezeket akár össze is keverhet... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 15:16
|
|
|
|
|
|
Mojito kotél
|
Egy lime-ot 4 gerezdre vágunk, és longrdinkes pohárba tesszük őket. Rátesszük a mentaleveleket is.
A pohárba töltjük a cukor... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 15:07
|
|
|
|
|
|
Kossuth-rostélyos
|
A rostélyosokat kissé kiverjük, megsózzuk, borsozzuk. Forró zsírban mindkét oldalukat pirosra sütjük, majd lábasba rakjuk. Egy ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.07 20:26
|
|
|
|
|
|
Göngyölt karaj
|
A húst hosszú pengéjű éles késsel csigavonalban úgy vágom fel, hogy jó nagy húslapot kapjak. Megsózom, megborsozom. Elosztom ra... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.07 16:58
|
|
|
|
|
|
Káposztás kacsa
|
A megtisztított kacsa bőrét sűrűn bevagdosom, a vájatokat sóval, borssal és zúzott fokhagymával bedörzsölöm. A kacsa hasüregébe... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.06 15:54
|
|
|
|
|
|
Birkapörkölt -bogácsban-
|
A húst a csonttal együtt feldaraboljuk, úgy 3-4 cm-es darabokra. A hagymát felkockázzuk (nem fontos nagyon apróra, mert mire ... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.05 19:28
|
|
|
|
|
|
Fűszeres sült hús
|
A húst bedörzsöljük sóval, borssal. A hagymát karikákra vágjuk,
a hús egyik felére tesszük, majd befedjük a vékonyra felszelet... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.04 02:23
|
|
|
|
|
|
|