|
Csirkés paella
|
A felhevített olajra rádobjuk a csirkecsíkokat, megpirítjuk és félretesszük őket. A megmaradt olajon megpároljuk az apróra vágo... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
feviroza
2015.02.12 18:22
|
|
|
|
|
|
Marlenka sütemény
|
1. A tésztához a tojások sárgáját a kétféle cukorral 4-5 perc alatt fehéredésig keverjük. Az olvasztott, de nem meleg margarint... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.01.09 22:27
|
|
|
|
|
|
Csirkemáj rizottó
|
A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, olajon lepirítjuk, majd hozzáadjuk a megtisztított és kockákra vágott csirkemájat. Jól átf... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
feviroza
2014.12.27 09:02
|
|
|
|
|
|
Töltött pecsenyekacsa zsemleágyon
|
A zsemlét tejben megáztatjuk, kifacsarjuk majd hozzáadjuk a tojásokat. A vöröshagymát zsíron üvegesre pirítjuk és hozzáadjuk az... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.19 11:48
|
|
|
|
|
|
Őszibarack süti
|
1.A tojássárgáját elkeverjük, hozzáadjuk a cukrot, zsírt, tejet és kikeverjük.
2.A 3 evőkanál lisztet elkeverjük a sütőporral,... |
2 komment
|
9 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.17 00:35
|
|
|
|
|
|
Gesztenyés krémes sütés nélkül
|
Az alaphoz a gesztenyemasszát, a darált kekszet, a vajat, a tejet és a rumot összegyúrjuk, majd egy 25 x 32 centis formába nyom... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
feviroza
2014.12.12 10:00
|
|
|
|
|
|
Majonézes céklasaláta
|
A megszokott céklasaláta kicsit különlegesebb módon. Hidegtálakhoz, karácsonyra, szilveszterre, vagy a húsvéti sonka kísérőjeké... |
1 komment
|
10 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.05 11:27
|
|
|
|
|
|
Bőség tepsi
|
A burgonyát megtisztítjuk, hasábokra vágjuk. Egy tepsibe terítjük, sózzuk, borsozzuk, és olajjal meglocsoljuk úgy, hogy egyenle... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.01 17:16
|
|
|
|
|
|
Hideg meggyleves
|
Vízbe sót és cukrot teszünk, majd felforraljuk. Hozzáadjuk a kimagozott meggyet és újra felforraljuk. A meggy 2/3 részét áttörj... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.05 15:53
|
|
|
|
|
|
Töltött dagadó
|
A dagadót hosszú éles késsel felszúrjuk. A beáztatott és kinyomkodott zsemlékhez hozzáütjük a tojásokat, sóval, borssal és petr... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.03 23:14
|
|
|
|
|
|
|