|
A királynő kalácsa.
|
A mazsolát, a cukrozott citromhéjat rumba áztatjuk, lefedjük és egy éjszakán át hagyjuk, hogy a rum jól átjárja. A Ramát 10 dkg... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.22 21:22
|
|
|
|
|
|
Jeges paradicsomleves
|
A paradicsomot, ecetet, olívaolajat, paradicsomlevet és cukrot elektromos keverővel egészen finomra mixeljük. Öntsük bele egy m... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
redrozsa
2012.06.30 11:23
|
|
|
|
|
|
Csicseriborsó fasírt
|
A csicseriborsót egy éjszakán át hideg vízben áztatjuk. Másnap friss vízben tesszük fel főni. Mellédobjuk az egyik fej, megtisz... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
redrozsa
2012.06.15 09:01
|
|
|
|
|
|
Gesztenyés Tallér
|
A tésztát összegyúrjuk,és egy éjszakán át hideg helyen pihentetjük.Másnap vékonyra sodorva,kerek lapokat szúrunk ki belőle,és z... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
zinedine_zidane
2012.06.07 11:03
|
|
|
|
|
|
Őrségi gombás flekken !
|
A gombát nem túl vékonyan felszeleteljük. A kakukkfűágat megmossuk, levélkéit letépkedjük. A hússzeleteket gyengén kiverjük. Eg... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.29 15:05
|
|
|
|
|
|
Füstölt busa...
|
A sót elkeverem a citrom levével, és bedörzsölöm vele a halat. A só segít, hogy a felesleges víz távozzon a halból. Hagyom le... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.23 19:11
|
|
|
|
|
|
Fűszeres flekken-roston sütve...
|
A húst kissé kiverjük, és a szeletek szélét bevagdossuk, nehogy sütés közben összeugorjanak. A sót, a borsot, a Piros Aranyat... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.09 16:46
|
|
|
|
|
|
|