|
Szilvával töltött csirkemell bacon köntösben
|
A csirkemellet 0,5 cm vastag szeletekre nyitjuk. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.Belsejébe nagy, érett, illatos, kettényitott k... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bozso35
2013.10.27 17:05
|
|
|
|
|
|
Bajai halászlé
|
A pontyot megtisztítjuk. Ez abból áll, hogy az élő pontyot agyonütjük úgy, hogy pontosan a szeme közé ütünk egy kalapáccsal. Ez... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
eslavitsek
2013.10.16 11:13
|
|
|
|
|
|
Zöldfűszeres, holland sajtos csirkemell
|
A csirkemelleket közepesen vastag szeletekre vágjuk, majd sózzuk és félretesszük 10 -15 percre. Az ízlés szerinti zöldfűszereke... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.08 23:02
|
|
|
|
|
|
Jóság szelet
|
Ha a tészta kiengedett ketté vágjuk. Kinyújtjuk az egyik tésztát egy 25*35 cm-es téglalapra, majd egy tepsi hátán szép pirosra ... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.10 12:36
|
|
|
|
|
|
Csokiszalámi
|
Egy lábosba tesszük a p.cukrot, a tejjel és a beledarabolt rámával és olvadásig keverjük, majd hozzáadjuk a kakaóport és tak... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
kutyuli777
2013.03.02 01:46
|
|
|
|
|
|
Mediterrán csirke zöldségkörettel
|
-A megpucolt krumplit nagy hasábokra vágjuk és tepsibe halmozzuk, meglocsoljuk olajjal és sózzuk. Ezután jól összekeverjük és ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
gzax
2013.02.02 14:24
|
|
|
|
|
|
Ribizlis-banános amerikai palacsinta
|
A ribizlit alaposan mossuk meg, szárát távolítsuk el, hagyjuk kicsit papírtörlőn lecsöpögni.
Ha mirelit gyümölcsöt h... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.07 14:44
|
|
|
|
|
|
Egres leves
|
Két liter vízbe megtisztított,megmosott egrest teszünk.Csipet sóval és 4 evőkanál cukorral felforraljuk.Ízesítésnek finomra v... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.08.11 09:23
|
|
|
|
|
|
Jeges paradicsomleves
|
A paradicsomot, ecetet, olívaolajat, paradicsomlevet és cukrot elektromos keverővel egészen finomra mixeljük. Öntsük bele egy m... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
redrozsa
2012.06.30 11:23
|
|
|
|
|
|
|