|
Reszelt karalábéleves
|
A karalábét ,a répát és a zellert nagyobb darabokra reszeljük le.A hagymát felaprítjuk.A répát jól megdinszteljük,hozzáadjuk a ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.13 10:40
|
|
|
|
|
|
Aranyló kacsa leves
|
A kacsát megmosom, és feldarabolom. A húsdarabokat egy fazékba teszem és hideg vizet öntök rá, lassú tűzön felforralom, a habjá... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
eva23
2013.12.19 22:46
|
|
|
|
|
|
Mustáros-zöldséges csirkemell
|
A kicsontozott csirkemelleket szeletekre vágjuk, egyenként vastagon bekenjünk mustárral, egy tálban egymásra helyezzük, majd be... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
patakigigi
2013.12.01 16:00
|
|
|
|
|
|
Lőrinci húsleves
|
A húst és a csontot megmossuk, a zöldségeket megpucoljuk, a zöldeket összekötjük. A megfelelő nagyméretű fazékba a húst és a di... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
pokollady
2013.11.25 13:39
|
|
|
|
|
|
Finomfőzelék
|
A finomfőzelék elkészítés egyszerűen a következő:
1. Veszünk 1 kg vegyes zöldségkeveréket, vagy francia saláta keveréket (fag... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.22 15:17
|
|
|
|
|
|
Tarhonyás krumpli kolbásszal
|
A kolbászt megfosztjuk a bőrétől. Legegyszerűbb, ha meleg víz alatt leöblítjük, sokkal könnyebb lehúzni a bőrt. Vékonyan felkar... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
projo2
2013.04.19 21:32
|
|
|
|
|
|
A tökéletes rántott sajt
|
A trappista sajtot óvatosan, egy vékony kés segítségével szeleteld fel nagyjából 3-4 mm-es csíkokra. A tejet öntsd egy tálba, é... |
3 komment
|
20 ember kedveli
|
galambjani
2013.02.15 12:31
|
|
|
|
|
|
Csirkés padlizsántorta
|
A padlizsánt felkarikázzuk, besózva, hagyjuk 20 percig.
Papírtörlővel letöröljük/leitatjuk a padlizsánkarikákat.
A csirkét fe... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
ria6406
2013.01.06 22:19
|
|
|
|
|
|
Gazdag leves darált hússal
|
Az olajon (vagy baromfizsíron) elkezdjük párolni a darált húst és a csigatésztát. Ha félig megpárolódott, beletesszük a feldara... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
galambjani
2012.12.05 15:52
|
|
|
|
|
|
Tejfölös burgonyaleves
|
A levesbe először a sárgarépát, zellerrépát teszem fel főni, mert a burgonyának kevesebb idő kell a főzéshez. Hozzáadom a sót, ... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
pici70
2012.10.05 22:01
|
|
|
|
|
|
|