|
Céklaleves gerslis húsgombóccal
|
A céklát és a zöldségeket megtisztítjuk, majd ízlés szerint felkockázzuk. A vöröshagymát és a fokhagymát megpucoljuk, felaprítj... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
feviroza
2015.08.24 09:23
|
|
|
|
|
|
Túrós barackos narancskrémes süti
|
1. A tésztához a 8 tojás fehérjét kemény habbá verem. A sárgákat a cukorral habosra keverem. A száraz anyagokat elvegyítem, és ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
feviroza
2015.08.13 21:09
|
|
|
|
|
|
Cukkini stefánia recept
|
A cukkinit és a sajtot reszeljük le egy nagyobb lyukú reszelőn. A cukkinit enyhén sózzuk be, majd hagyjuk kicsit állni, míg lev... |
0 komment
|
20 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.07.17 14:04
|
|
|
|
|
|
Őszibarack Krémleves
|
A krémport a tejjel krémesre keverjük.
A barackokat nagyobb darabokra vágjuk,majd levükkel együtt egy botmixerrel pürésítjük.
... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
juca64
2015.07.07 16:41
|
|
|
|
|
|
kovászos ubi télre kólás flakonban
|
Én így szoktam elrakni télire,,,lehet ismeritek a recit,,,de lehet lesz olyan aki nem
Két literes kólás üvegekbe teszem az u... |
2 komment
|
25 ember kedveli
|
alex58
2015.07.05 10:49
|
|
|
|
|
|
Málna lekvár
|
A málnát még a ládában (vagy szűrőben, mennyiségtől függ) nem túl erős, permetező vízzel megmosom és hagyom lecsepegni, száradn... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
jolika66
2015.07.03 16:28
|
|
|
|
|
|
Zöldborsós aprópecsenye
|
A húst mossuk meg, és vágjuk szeletre, majd vékony csíkokra.
A szalonnát vágjuk apró kockákra, a hagymát pucoljuk meg és k... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
jolika66
2015.06.06 18:41
|
|
|
|
|
|
Amerikai barbecue (eredeti recept)
|
1. Tisztítsuk meg és vágjuk kisebb darabokra az oldalast.
2. Készítsünk erőlevest a kockákból és vízből. Főzzük benne az olda... |
2 komment
|
11 ember kedveli
|
noble
2015.06.06 08:46
|
|
|
|
|
|
Eperlekvár cukor nélkül
|
Az epret feltesszük egy lábasban a tűzhelyre.
A nyírfacukrot elvegyítjük a pektinnel és a citromsavval, hozzákeverjük az eperh... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
noble
2015.05.25 10:48
|
|
|
|
|
|
|