|
Erdei gyümölcsleves
|
A magozott meggybefőttet egy nagy edénybe tesszük a levével együtt, majd kiegészítjük annyi vízzel hogy
egy liter legyen.
Bel... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
leonard22
2013.07.23 20:31
|
|
|
|
|
|
OLASZOS RÁNTOTT SZELET
|
Kevés olajban üvegesre pároljuk az apróra vágott hagymát, beletesszük a feldarabolt paradicsomot, sóval, borssal ízesítjük, és ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
birann
2013.07.22 18:16
|
|
|
|
|
|
Csupros mákos
|
Liszt, cukor, sütőpor összekeverése után a háromnegyed részét a tepsibe szórjuk, rászórjuk a mák felét, majd az almát, ismét a ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
birann
2013.07.21 18:14
|
|
|
|
|
|
Abbahagyhatatlan csirke
|
A feldarabolt csirkét sóval, borssal fűszerezzük. (Aki nem szereti a bőrét, leszedheti és úgy fűszerezheti a csirkét.)
A liszt... |
1 komment
|
24 ember kedveli
|
birann
2013.07.16 21:11
|
|
|
|
|
|
Milánói sertésborda
|
A forró zsiradékban üvegesre dinsztelem a vöröshagymát, majd benne a fokhagymát. Átpirítom benne a sonkát is, majd ráteszem a g... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
mines80
2013.07.08 00:50
|
|
|
|
|
|
Tejszínes brokkolikrémleves
|
A brokkolit, burgonyát, hagymát, fokhagymát megtisztítjuk, felvágjuk s feltesszük főni a húslevesben (vagy annyi vízben, hogy e... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
nyuszko0
2013.05.20 11:26
|
|
|
|
|
|
Óriásropi - Grissini
|
A liszteket, sajtot, sót, cukrot, köményt egy tálba teszem. Hozzáadom a vajat. Meglangyosítom a vizes tejet, az élesztőt elkeve... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
nyuszko0
2013.05.18 22:24
|
|
|
|
|
|
Medvehagymával ízesített stefánia vagdalt
|
A lilahagymákat össze vágjuk apró kis darabkákra, a gombával együtt!Kevés olajon meg fonnyasszuk őket enyhén sózzuk borsozzuk,... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
asszonyfalo50
2013.05.08 21:57
|
|
|
|
|
|
Burgonyás linzer
|
A lisztet elmorzsoljuk a zsírral
Hozzáadjuk a cukrot, a 3 tojássárgáját, sütőport és a tejjel összegyúrjuk. Két részre osztjuk... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.05.03 22:20
|
|
|
|
|
|
Tarhonyás krumpli kolbásszal
|
A kolbászt megfosztjuk a bőrétől. Legegyszerűbb, ha meleg víz alatt leöblítjük, sokkal könnyebb lehúzni a bőrt. Vékonyan felkar... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
projo2
2013.04.19 21:32
|
|
|
|
|
|
|