|
Bújtatott fasírt
|
A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk, megdinszteljük, a darált húshoz keverjük, majd a többi hozzávalóval fasírozottat készít... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.28 14:44
|
|
|
|
|
|
Sajtkrémes pogácsa
|
A lisztet a margarinnal, sóval, pirospaprikával és az élesztővel elmorzsoljuk. Belekeverjük a reszelt sajtot, tejföllel, tojáss... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
katalintom
2012.03.24 18:44
|
|
|
|
|
|
Rántott karfiol másképp
|
A megtisztított és megszárogatott karfiolrózsákat sózzuk, borsozzuk.
Lisztbe forgatjuk, a felesleges lisztet lerázogatjuk rólu... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.17 20:25
|
|
|
|
|
|
Poharas túrókrém
|
A túrót áttörjük, és a tejföllel összekeverjük. A masszát két részre osztjuk. Egyik felébe a lekvárt, citromlét, citromhéjat és... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
csabesz0053
2012.03.05 07:42
|
|
|
|
|
|
Magyaros gombócleves
|
A krumplit kockára vágjuk, és ételízesítős vízben puhára főzzük. Majd egy edénybe leszűrjük, hűlni hagyjuk. A vöröshagymát apró... |
1 komment
|
39 ember kedveli
|
xamada
2012.03.02 09:46
|
|
|
|
|
|
Sült paradicsomfészek
|
A paradicsomok felső negyedét óvatosan levágjuk.Belsejüket s.dinnyevájóval óvatosan kiszedjük. Mindegyikbe teszünk 1-1 tk. kré... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
esikandrasne
2012.03.01 19:32
|
|
|
|
|
|
Ördög pecsenye
|
Forró olajban megdinszteljük a cikkekre vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a csíkokra vágott sertéshúst, valamint ízlés szerint só... |
0 komment
|
29 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.29 18:08
|
|
|
|
|
|
Debreceni tokány
|
A húst megmossuk és 1 cm vastagságú, 5 cm hosszúságú csíkokra vágjuk.
A csíkokra vágott szalonnát zsírjára sütjük, majd sárgá... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.26 17:22
|
|
|
|
|
|
Gyümölcsös zabkása
|
A zabot néhány órára 350 ml vízbe áztatjuk, majd ebben a vízben felforraljuk és kb. 45 percig kis lángon főzzük, majd hagyjuk k... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
cocco
2012.02.26 03:02
|
|
|
|
|
|
Sajtfánk füstölt sajttal
|
A vizet a sóval, és zsírral felforraljuk, beleszórjuk a lisztet és lassú tűzön addig főzzük,míg a tészta el nem válik az edényt... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibicimama
2012.02.25 15:46
|
|
|
|
|
|
|