Belépés
Új recept írása | Receptjeim | Kedvenc receptjeim | Receptek
Legkedveltebb receptek
 
vasvári cigány pecsenye!
a szűzérmét közepes vastagságúra / kis ujjnyra /
felszeletelem.
Besózom és borsozom,majd félre rakom.
Addig míg a hús pihen,a...
1 komment 23 ember kedveli ibolya58
2012.01.21 13:57
Túrótorta-gyümölcskocsonyával...

A 8 tojás sárgáját habosra keverjük a cukorral, kemény habbá verjük a tojások fehérjét. Ezután a tojások sárgájához keverjük a...
0 komment 9 ember kedveli szelidszeder
2012.01.21 07:26
Édes-savanyú kínai csirke...

A csirkemelleket kicsontozzuk, bőrüket lefejtjük, a húst vékony csíkokra vágjuk. Hozzáadunk 1 evőkanál szójaszószt és a rizsli...
0 komment 6 ember kedveli szelidszeder
2012.01.21 06:55
Ribizlis kocka...

A 6 tojásból a szokásos módon piskótát sütünk. Kihűtjük, majd vízszintesen kettévágjuk.

A töltelékhez tejbegrízt készítünk...
0 komment 7 ember kedveli szelidszeder
2012.01.20 07:44
Gombás csirkeragu-spagettivel-

Nagyobb serpenyőben kevés zsiradékon a szalonnát kisütöm, benne megdinsztelem a vöröshagymát, a fokhagymát, majd a csirkemelle...
0 komment 20 ember kedveli szelidszeder
2012.01.17 15:23
Diós palacsinta-csokiöntettel-


A palacsintatésztát a fenti hozzávalókból összekeverem, 15 percet pihentetem, az elsőt olajozott serpenyőben sütöm. A tovább...
0 komment 9 ember kedveli szelidszeder
2012.01.16 08:36
Császármorzsa...

A mazsolát langyos vízben megmossuk, leszűrjük, és meglocsoljuk2- 3 evőkanál rummal. A tojásokat kettéválasztjuk.

A lisztet...
0 komment 17 ember kedveli szelidszeder
2012.01.13 12:57
Brassói apró pecsenye...

A húst leöblítjük, szárazra töröljük, és kb. 1-2 cm széles, 4-5 cm hosszú csíkokra felvágjuk. A szalonnát gyufaszál vékonyságú...
1 komment 73 ember kedveli szelidszeder
2012.01.13 12:34
Gesztenyés rolád...

6 tojásból piskótatészta-masszát készítünk úgy, hogy 6dkg cukrot a sárgájához, 6 dkg -ot pedig a tojásfehérjéhez adunk. A pisk...
0 komment 11 ember kedveli szelidszeder
2012.01.11 16:59
Kacsamell, málnás vörösbor mártásban
A kacsamellről eltávolítjuk a csontot és a bőrt, csak a színhúst használjuk fel. A mellet sózzuk, borsozzuk. Egy nagy serpenyőbe...
1 komment 5 ember kedveli isti53
2012.01.11 07:36
1 2 3 .8 9 .13 14 15 16 17 18 
Amerikai csokitorta
0 komment 24 ember kedveli
Adventi püspökkenyér
0 komment 24 ember kedveli
Töltött tojással-vegyes zöldséggel töltött tarja
0 komment 24 ember kedveli
Tanyasi tyúkhúsleves házi csigatésztával
0 komment 23 ember kedveli
Almás bögrés kevert sütemény
0 komment 23 ember kedveli
Fűszeres csirkemell !
0 komment 23 ember kedveli
Táti túrófánk !
0 komment 23 ember kedveli
Boci mobil
0 komment 23 ember kedveli
Gesztenyés krémes szelet!
1 komment 23 ember kedveli
Sörkifli
0 komment 23 ember kedveli
Receptbázis - A legfinomabb házi receptek gyűjteménye
© 2024 TVN.HU Kft.