|
Gombás sertésfalatok vadasan
|
A húst felkockázzuk, a gombát cikkekre daraboljuk. A hagymát kockákra vágjuk és kevés olajon üvegesre pároljuk. Hogy ez a folyam... |
1 komment
|
26 ember kedveli
|
isti53
2012.02.24 19:20
|
|
|
|
|
|
Húsos cannelloni
|
Az apróra vágott hagymát megpárolom az olíván, hozzáadom a darált húst,és pirítom vele.Mikor a hús elkészült fűszerezem sóval,bo... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
ebartos
2012.02.17 16:45
|
|
|
|
|
|
Szarvasbélszín-parázson
|
A fűszereket előbb mozsárban megtörjük, majd egy éles késsel apróra vágjuk és szétterítjük a vágódeszkán. A húst bekenjük bőven ... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.12 16:10
|
|
|
|
|
|
Habos csokis kocka !
|
A tojássárgákat és a 20 dkg cukrot alaposan kikeverem.
Keverés közben adom hozzá a szobahőmérsékletű ,darabolt vajat,vaniliáscu... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
ibolya58
2012.02.12 12:32
|
|
|
|
|
|
Bugaci rakottas !
|
A karikára felvágott burgonyát sós vizben megfözöm,leszüröm s félre teszem.
A káposztát legyalulom kevés olajon megpárolom,sóva... |
1 komment
|
24 ember kedveli
|
ibolya58
2012.02.12 12:16
|
|
|
|
|
|
nyírségi gombócleves!
|
A borjúhúst kockákra vágom, és egy kevés olajon fehéredésig sütöm.Közben a zöldségeket megtisztítom,egyforma nagyságúra felvágom... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
ibolya58
2012.02.11 17:40
|
|
|
|
|
|
Káposztás rétes
|
A megtisztított káposztát kettévágjuk, kivágjuk a torzsáját, és a vöröshagymával együtt nagyon finomra gyaluljuk. A cukrot a l... |
2 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.10 17:21
|
|
|
|
|
|
Vadkacsamáj pástétom
|
A felforrósított libazsíron pároljuk meg az apróra vágott hagymát, majd adjuk hozzá a fokhagymagerezdeket zúzva, és a babérlevel... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 23:22
|
|
|
|
|
|
Boszorkánykrém-geszenyével és almával-
|
A felengedett gesztenyemasszát a tejszínnel és a
cukorral habosra verjük, letakarjuk, és hűtőbe tesszük.
Az almákat megmos... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.06 14:43
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos kacsa raguleves
|
A kacsacombról lehúzzuk a bőrét, a hájat apróra vágjuk. A húsát kockára vágjuk, megsózzuk, megborsozzuk. A füstölt szalonnát koc... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
cocco
2012.02.06 09:06
|
|
|
|
|
|
|