|
Céklás fánk
|
A meghámozott és felszeletelt céklát puhára főzzük kis vízzel és
a két narancs levével. Langyosra hűteni... majd pürésíteni kel... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szidnifox
2012.02.18 20:14
|
|
|
|
|
|
Barackos csirkemell rozmaringos fánkkal
|
A fánkhoz a krumplit meghámozzuk, megmossuk majd kockára vágva enyhén sós vízben megfőzzük. Összetörjük és hagyjuk kihűlni. Az é... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
cocco
2012.02.17 16:48
|
|
|
|
|
|
Házi vermut
|
1 l olcsó vörös bort összekeverünk 2 dl rummal és, ha száraz vermutot akarunk készíteni, 15 dkg cukorral, ha édeset, akkor 20 dk... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
alex58
2012.02.12 17:40
|
|
|
|
|
|
Fahéjas almafánk
|
Az almát hámozd meg, reszeld le.
Nyomkodd ki a levét, majd add hozzá a felvert tojásokat,
a cukrot, és a fahéjat.
A sütőporr... |
0 komment
|
20 ember kedveli
|
szidnifox
2012.02.12 16:37
|
|
|
|
|
|
Farsangi túrófánk, rumos baracköntettel
|
A túrót villával összetörjük, az egész tojásokkal és a tejföllel simára dolgozzuk.
Csipetnyi sóval, a cukorral és a reszelt cit... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
szidnifox
2012.02.12 16:20
|
|
|
|
|
|
Szederlikőr
|
A szedret állandó keverés mellett főzzük össze a cukorral és a fűszerekkel.
Ha kihűlt öntsük fel a ginnel és hagyjuk állni 1-2 ... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
cila1
2012.02.06 15:47
|
|
|
|
|
|
Édes álarcok
|
A hozzávalókat keverőtálba tesszük, és az egészet egy konyhai robotgép dagasztóspiráljával először alacsony, majd magas fokozato... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
isti53
2012.02.04 15:14
|
|
|
|
|
|
Vidám sajtgolyók...
|
A sajtokat lereszeljük és hozzádolgozzuk a túrót, sajtkrémet. Ha túl kemény lenne, kevés tejföllel lazítjuk. Ízesítjük az apríto... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.31 23:41
|
|
|
|
|
|
Rózsafánk...
|
A hozzávalókból rugalmas, könnyen nyújtható tésztát
gyúrunk, ujjnyi vastagságúra kinyújtjuk, majd fánkszaggatóval kiszaggatju... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.31 15:43
|
|
|
|
|
|
Pukkanó fánk !
|
A vizet a vajjal együtt egy lábasban felforralom, egszerre beleöntöm a lisztet.Egy fakanállal addig kevergetem,folyamatosan mig ... |
0 komment
|
29 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.28 15:58
|
|
|
|
|
|
|