|
Hartyányi krémes
|
A lisztet,a margarint,a porcukrot,a sütőport,a kakaóport,a tojást és a tejet jól összegyúrom.Sütőlemezen két egyforma lapot sütö... |
1 komment
|
35 ember kedveli
|
gigi55
2012.02.14 23:09
|
|
|
|
|
|
Szarvasgulyás
|
Egy öblösebb edényben (lehetőleg bográcsban) olvasszuk ki és pirítsuk meg a kockára vágott szalonnát, majd adjuk hozzá a szintén... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.10 17:48
|
|
|
|
|
|
Őzgerinc libamájjal és mézes szedermártással
|
A lehártyázott, megtisztított őzgerincet bepácoljuk egy éjszakára a mustárból, olajból és frissen tört színesborsból készült p... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.10 12:18
|
|
|
|
|
|
Káposztás bableves csülökkel
|
A babot és a csülköt előző este beáztatjuk.
Másnap a csülköt feltesszük főni, később, amikor a csülök már puhulni kezd, hozzá... |
1 komment
|
25 ember kedveli
|
laci50
2012.02.07 08:41
|
|
|
|
|
|
Vörösboros marhalábszár szegfűszeggel...
|
A vöröshagymát olajon üvegesre dinszteljük, vízzel felengedjük, majd hozzáadjuk a kockákra vágott lábszárat és a hozzávalóka... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.28 08:06
|
|
|
|
|
|
Citromos-borsos rostélyos...
|
A hússzeleteket enyhén kiverjük, és a vékony csíkokra vágott füstölt szalonnával megtűzdeljük.
A borsos olajat lábasban egy... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.28 07:58
|
|
|
|
|
|
Főtt marhahús -áfonyás szilvaszósszal-
|
Marhahúslevest főzök, amibe fehérpecsenye szeleteket teszek, majd ha a leves elkészült, kiveszem belőle.
A mártáshoz a fagy... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.28 07:48
|
|
|
|
|
|
Almás rakott csirkemell...
|
A felszeletelt húst enyhén kiklopfoljuk, fűszerezzük, sózzuk. A szeletelt szalonna felét sütőtálba vagy tepsibe lerakjuk, ráte... |
0 komment
|
28 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.13 13:20
|
|
|
|
|
|
Krémes hájas tésztából
|
A darált hájat összegyúrom 10dkg liszttel és félre teszem.Egy tálba teszem a tojást,a tejfölt,az ectet és a sót,ezt össze gyúrom... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.09 18:08
|
|
|
|
|
|
Empanada
|
A mazsolát tíz percig forró vízben áztatjuk, lecsöpögtetjük. A töltelékhez a hagymát, az olívaolajat és a levest vagy vizet egy ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
robertoc12hu
2011.12.29 17:43
|
|
|
|
|
|
|