|
Füstölt sajtos lencseleves
|
A lencsét először átválogatjuk, a rossz szemeket kiszedjük belőle, majd jól átmossuk, és beáztatjuk. Nagyjából 2-3 órán át hagyj... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.03.06 21:14
|
|
|
|
|
|
Pudingos gyümölcsleves
|
1.Az összes gyümölcsöt a levével együtt beleöntjük egy lábasba, hozzáadjuk a fűszereket, a citromlevet és a forrástól számítva k... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.01.31 13:54
|
|
|
|
|
|
Avokado leves (paleo)
|
Az avokádók húsát kevés sóval és borssal, tejföllel (kókusztjeföl vagy kesutejföl, estleg totukrém, ha van) turmixold le, botmix... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
noble
2015.10.03 07:34
|
|
|
|
|
|
Hajrá leves
|
Megtisztítjuk a zöldségeket. A burgonyát nagyobb kockákra vágjuk, a répaféléket vékonyan felkarikázzuk, a spárgát kb. 0,5 cm-es ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
feviroza
2015.09.01 18:19
|
|
|
|
|
|
Hideg cukkinikrémleves
|
A hagymákat, a cukkinit és a petrezselymet darabolom
Egy lábasban kevés olajon a a hagymákat megdinsztelem. Hozzáadom a cukki... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
feviroza
2015.08.21 18:38
|
|
|
|
|
|
Sáfrányos zöldségleves
|
A karfiolt rózsáira szedtem, további kisebb darabokra vágtam, egy edényben felengedtem vízzel, amihez kevés ecetet adtam (így ké... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
feviroza
2015.08.05 18:27
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos zuzaragu leves
|
Alaposan tisztítsuk meg a zúzát, majd vágjuk fel kicsinyke kockákra. Kedvenc fazekunkba eresszünk mintegy 2,5 liter vizet, teg... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
feviroza
2015.08.05 17:20
|
|
|
|
|
|
Sáfrányos karfiolleves
|
A tejet az alaplével, és egy csipet sáfránnyal felforraljuk. Sózzuk-borsozzuk.
Közben a karfiolt rózsáira szedjük, megmossuk és... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
feviroza
2015.08.04 13:21
|
|
|
|
|
|
Mentás sárgabarack-krémleves
|
Minden hozzávalót leturmixolunk vagy botmixerrel pépesítjük. A tetejére tehetünk plusz tejszínhabot vagy egy-egy gombóc vaníliaf... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.07.22 10:54
|
|
|
|
|
|
|