|
Borscs.
|
A zöldségeket alaposan mosd meg, majd a hagymát kockázd fel, a többieket vágd csíkokra, vagy legalábbis egyforma alakú darabok... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.29 09:58
|
|
|
|
|
|
Erdélyi céklaleves.
|
A krumplit sós vízben főzni kezdjük. Lereszeljük a sárgarépát, a fehérrépát, a zellert, a peszternákot, a hagymát és a céklát. A... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.25 16:13
|
|
|
|
|
|
Bárányhúsos csorba.
|
A zöldségeket vágjuk 1x1 cm-es kockákra, a ceruzababot 3 cm hosszúra, majd kezdjük el dinsztelni a forró olajon.
6-7 perc után ... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.24 17:38
|
|
|
|
|
|
Spárgás pulyka raguleves .
|
A pulyka mellett vágjuk kis kockákra, és az olíva olajon dinszteljük üvegesre.
A zöldségeket mossuk, tisztítsuk, majd darabol... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.24 17:28
|
|
|
|
|
|
Fehérboros almaleves.
|
Az almát meghámozzuk és kisebb kockákra vágjuk. Felöntjük a borral és 1l vízzel. Megízesítjük a cukorral, sóval, a citromléve... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.21 17:27
|
|
|
|
|
|
Tejszínes-boros narancskrémleves
|
Egy edénybe belereszeljük 1 narancs héját, majd hozzáadjuk a cukrot, a szörpöt és egy kevés narancslét. Jól elkeverjük, majd hoz... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
redrozsa
2012.08.31 09:49
|
|
|
|
|
|
Sajtleves zellerszárral.
|
Mossuk meg és pucoljuk meg a zöldségeket, öntsük le Knorr Tyúkhúsleves-kockából készült levessel. Ezután forraljuk ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.25 09:31
|
|
|
|
|
|
Céklaleves almával-burgonyával.
|
Mossuk meg és főzzük meg a céklát, az almát hámozzuk meg és vegyük ki a magházát. Ezután tisztítsuk meg a céklát és egy nagy l... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.21 14:31
|
|
|
|
|
|
Tiszai halászlé-bográcsban-
|
Először is tüzet gyújtunk, majd elkészítjük az alaplevet. A zsíron megdinszteljük a finomra vágott vöröshagymát, majd hozzáadj... |
2 komment
|
5 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.16 14:42
|
|
|
|
|
|
Hideg meggyleves
|
A hozzávalókat rozsdamentes edényben tegyük fel főni. Ha felforrt, állítsuk takarékra, és hagyjuk 10 percig lassan gyöngyözni. U... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
pandamacii
2012.08.15 08:55
|
|
|
|
|
|
|