|
SAJTSZÓSZOS TÉSZTA
|
A tésztát sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük.
A vajat felolvasztjuk, a lisztet hozzáadjuk és csomómentesre kavarjuk.
A tej... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
gurmika
2017.03.15 12:19
|
|
|
|
|
|
Zöldborsófőzelék
|
Étolajat hevítünk egy lábasban. Mikor forró, ráöntjük a friss, vagy mirelit zöldborsót és kicsit pirítsuk meg, forgassuk át a fo... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
muranyinikola
2017.02.12 14:33
|
|
|
|
|
|
Céklafőzelék almával-burgonyával
|
A zsiradékon megpárolom az apróra vágott hagymát és a reszelt gyömbért.
Ráborítom a meghámozott, felkockázott céklát és a krump... |
2 komment
|
12 ember kedveli
|
noble
2016.11.12 12:08
|
|
|
|
|
|
RÁNTOTT TÖK
|
a tököt meghámozzuk, 1 centis szeletekre vágjuk
lesózzuk, 1 órára félretesszük, hogy engedje ki a vizet
leöntjük a vizet
az o... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
bodoban
2016.11.03 12:22
|
|
|
|
|
|
HAGYMATOKÁNY
|
a hagymát megtisztítjuk, majd felszeleteljük
forró olajra rádobjuk, megszórjuk a fűszerekkel, néhány percig pároljuk folytonosa... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
bodoban
2016.11.03 12:17
|
|
|
|
|
|
Hagymatokány
|
A hagymát megtisztítjuk, majd felszeleteljük
forró olajra rádobjuk, megszórjuk a fűszerekkel, néhány percig pároljuk folytonosa... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.20 08:22
|
|
|
|
|
|
Töltött bárány
|
a töltésre való báránycombon a hártya egész kell legyen, mert másképpen nem lehet megtölteni
a megtöltés előtt 2- 3 órával a bá... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.19 11:05
|
|
|
|
|
|
Káposztàs tèszta
|
Elkészítés:
A káposzta külső leveleit távolítsd el, majd mosd meg, vágd négy részre, és reszeld le. Hagyd állni 10-15 percig... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
henihencsi
2016.08.11 22:03
|
|
|
|
|
|
Patiszonfasírt dödöllével
|
Fasírt:
Anyagokat összekeverjük. Evőkanállal kiveszünk a masszából és zsemlyemorzsában meghempergetjük gömbölyűre és kissé lela... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
nemarika
2016.08.09 15:04
|
|
|
|
|
|
Zöldborsófőzelék
|
Étolajat hevítünk egy lábasban. Mikor forró, ráöntjük a friss, vagy mirelit zöldborsót és kicsit pirítsuk meg, forgassuk át a fo... |
3 komment
|
9 ember kedveli
|
muranyinikola
2016.05.24 11:40
|
|
|
|
|
|
|