|
Nyúlragu
|
A nyúlhúst (a combokat és a gerincet) kisebb darabokra vágjuk és besózzuk. Lereszelünk egy nagy fej vöröshagymát, és apróra vágu... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
edesangyal
2012.07.17 22:18
|
|
|
|
|
|
Csirkés ratatouille
|
A csirkemellet egyforma szeletekre felvágom / 4 -re /és kicsit sózom és borsozom.
A páchoz valókat mixerrel összekeverem , bele... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ibolya58
2012.07.17 21:44
|
|
|
|
|
|
Sáfrányos,citromos csirkenyárs !
|
A csirkemellet hosszában vékony csíkokra vágom fel,ezután megsózom és borsozom.
Egy kis tálban összekeverem az olajat, sáfrányt... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
ibolya58
2012.07.17 21:40
|
|
|
|
|
|
Rozmaringos hal répával, borsóval
|
1. A zöldségeket megtisztítjuk, majd sós vízben 5 percig főzzük. Gyorsan leszűrjük, majd hideg vízzel leöblítjük, és félre... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
esztella75
2012.07.13 22:27
|
|
|
|
|
|
Pennetészta cukkinivel és fetával !
|
A tésztát enyhén sós vízben kifőzöm , majd ezután leszűröm.
A cukkinit hosszában kb: 4-5 cm-re felvágom és utána negyedekbe.
K... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
ibolya58
2012.07.13 22:20
|
|
|
|
|
|
Ricottás fűszeres töltött cukkíni !
|
A sütőt előmelegítem 210 fokra.
A cukkini két végét levágom ,utána félbe vágom,majd a belsejét kivájom.
A zöldségeket felaprít... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
ibolya58
2012.07.11 22:32
|
|
|
|
|
|
Sült csirkeszárny fűszeres mártással !
|
A sütőt előmelegítem 180 fokra.
A sót , borst, fokhagymaport összekeverem és ezzel dörzsölöm be a csirkeszárnyakat.
Berakom a ... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
ibolya58
2012.07.09 22:31
|
|
|
|
|
|
Zöldséges zöldborsó mentával
|
A szőlőmagolajon a hagymát üvegesre dinsztelem, majd ráteszem a pirospaprikát.
A zöldséget és a zellert nagylyukú reszelőn, v... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
nessie_graf
2012.07.09 21:45
|
|
|
|
|
|
Avokádókrémes karfiolcsoda
|
A karfiol leveleit eltávolítjuk, fás torzsáját kivágjuk, de magát a karfiolt egészben hagyjuk. Puhára pároljuk. Legalább 3 órára... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
donaldduck
2012.07.07 19:38
|
|
|
|
|
|
Zöldborsófőzelék rántott párizsival
|
A fagyos zöldborsót feltesszük főni annyi vízbe, amennyi éppen ellepi, sózzuk. Közben világos rántást készítünk, amit hideg tejj... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
melibaby66
2012.07.04 20:48
|
|
|
|
|
|
|