|
Sonkás rakott tészta
|
A tésztát főzd meg enyhén sós, lobogó vízben, ahhoz, hogy a végeredmény igazán jó legyen, ne főzd puhára, még a fog keménynél is... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
jolika66
2015.06.22 18:16
|
|
|
|
|
|
Buffalo csirkeszárnyak
|
A zellert vágjuk oszlopokra, majd tegyük jeges vízbe 30 percre.
Morzsoljuk össze a kék sajtot, adjuk hozzá a majonézt, jogh... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
jolika66
2015.06.09 18:27
|
|
|
|
|
|
Zöldborsós aprópecsenye
|
A húst mossuk meg, és vágjuk szeletre, majd vékony csíkokra.
A szalonnát vágjuk apró kockákra, a hagymát pucoljuk meg és ko... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
jolika66
2015.06.06 18:41
|
|
|
|
|
|
Oldalas mézes-mustáros pácban
|
Forraljunk fel vizet sóval, egész borssal és babérlevéllel. Ebben az alaplében főzzük puhára az oldalast (kb. 1 órát). Csepegtes... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.22 18:46
|
|
|
|
|
|
Pikáns csirkeragu
|
A húst alaposan megmossuk, majd felcsíkozzuk.
A kétféle hagymát apróra reszeljük és hozzáadjuk a mézet, a mustárt, a taco szósz... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.20 19:12
|
|
|
|
|
|
Csirkés-zöldséges cannelloni
|
A húst tisztítsd meg alaposan, sózd be, majd kockázd fel, és tedd egy kicsit félre. A hagymát is kockázd fel, majd a bacont is. ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.13 19:13
|
|
|
|
|
|
Sült császáros gomba felfújt
|
A tészta hozzávalóit egy keverőtálba tesszük és kézzel összegyúrjuk. Minél gyorsabban dolgozunk, a tészta annál omlósabb lesz. H... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
jolika66
2015.04.23 15:59
|
|
|
|
|
|
Karajszeletek ananásszal
|
A karajszeleteket klopfolom, sózom és borsozom, majd egy serpenyőben kevés olajon majdnem készre sütöm. A húst kiszedem, a serpe... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
feviroza
2015.04.10 11:20
|
|
|
|
|
|
|