|
Kapros túrófasírt zöldborsós kölessel
|
A burgonyát hámozzuk meg és egészben közepes lángon főzzük puhára. Mossuk meg a kölest és kevés olívaolajban pároljuk meg az apr... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
cocco
2012.02.23 14:04
|
|
|
|
|
|
Káposztás gőzgombóc
|
A füstölt szalonnát szeletekre vágjuk, és megpirítjuk. Amikor már szépen színesedik, kiszedjük az edényből. Zsírjában megpárolju... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.22 05:25
|
|
|
|
|
|
Bundás káposzta
|
A káposztatorzsát kivágjuk, és a felforrósított húslevesben 12 percig abáljuk. Kivesszük, lecsöpögtetjük, majd 8 részre vágjuk. ... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.20 07:23
|
|
|
|
|
|
Gombával rakott sertésborda!
|
A bordákat kiklopfolom ,besózom és borsozom, majd félreteszem egy kicsit.
A gombát felszeletelem,úgy mint a hagymát is.
Olajat... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
ibolya58
2012.02.18 23:46
|
|
|
|
|
|
sertésborda dubbary módra !
|
A rózsáira szedett karfiolt sós vizben majdnem puhára fözöm, leszüröm.
A karaj szeleteket enyhén kiveregetem, majd besózom és ... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
ibolya58
2012.02.18 16:08
|
|
|
|
|
|
Barackos csirkemell rozmaringos fánkkal
|
A fánkhoz a krumplit meghámozzuk, megmossuk majd kockára vágva enyhén sós vízben megfőzzük. Összetörjük és hagyjuk kihűlni. Az é... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
cocco
2012.02.17 16:48
|
|
|
|
|
|
Húsos cannelloni
|
Az apróra vágott hagymát megpárolom az olíván, hozzáadom a darált húst,és pirítom vele.Mikor a hús elkészült fűszerezem sóval,bo... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
ebartos
2012.02.17 16:45
|
|
|
|
|
|
Rakott burgonya (padlizsánnal, bárányhússal)
|
A felhevített olívaolajon megfuttatjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd a fokhagymát, rátesszük a darált húst, majd kevergeté... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
cocco
2012.02.16 07:38
|
|
|
|
|
|
Szarvasbélszín-parázson
|
A fűszereket előbb mozsárban megtörjük, majd egy éles késsel apróra vágjuk és szétterítjük a vágódeszkán. A húst bekenjük bőven ... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.12 16:10
|
|
|
|
|
|
Debreceni tekercs !
|
A hússzeleteket vékonyra kiverjük, megsózzuk, majd egy-egy lehéjazott virslit rátéve szorosan feltekerjük, és hústűvel megtűzzük... |
1 komment
|
15 ember kedveli
|
ibolya58
2012.02.12 12:40
|
|
|
|
|
|
|