|
Tarpai őznyársak.
|
A sütés előtti napon a húst bepácoljuk, a kimagozott aszalt szilvát vörösborba áztatjuk.
A pác: A páclét vízből ecettel, ha... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.08 16:48
|
|
|
|
|
|
Villányi babos nyúl.
|
A szalonnát kis kockákra vágjuk, bográcsba szórjuk az olajjal meglocsolva zsírját félig kisütjük.
A finomra vágott vöröshag... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.08 16:37
|
|
|
|
|
|
Szüreti töltött pulyka.
|
Hámozzuk meg a körtét és az almát, szedjük ki a magházát, és kockázzuk fel. Olvasszuk fel a vajat, futtassuk meg rajta a felko... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.08 16:28
|
|
|
|
|
|
Báránycomb-szalonnás kelbimbóval.
|
A húst megmossuk, leszárítjuk, kiterítjük. A hagymákat megtisztítjuk. Megsózzuk a húst, 2 gerezd fokhagymát vékonyra szeletelü... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.08 16:13
|
|
|
|
|
|
Debreceni sült oldalas
|
Feldaraboljuk az oldalast és jó alaposan megsózzuk,borsozzuk.Belehe lyezzük a húst a tepsibe,rádaraboljuk a paprikát,a hagymát,a ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.09.26 09:03
|
|
|
|
|
|
Banános sertésragu
|
A húst és a vöröshagymát a szokásosnál nagyobb kockára vágjuk.A paradicsomot,és a banánt felszeleteljük.A húst a forró olajon jó... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.09.12 08:45
|
|
|
|
|
|
Fűszeres csirkecombok csípős szószban.
|
Mossuk meg a húst, majd szárítsuk meg papírtörlővel. Csepegtessünk rá citromlevet és dörzsöljük be Szárnyas fűszerkeverékkel é... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.27 19:23
|
|
|
|
|
|
Bigos
|
A szalonnát apró kockára vágva kiolvasztjuk,majd át sütjük rajta a nagyobb kockára vágott húst.A finomra vágott hagymát hozzáadv... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
edesangyal
2012.08.25 20:34
|
|
|
|
|
|
Gesztenyével töltött fácán.
|
A kicsavart zsemlét összegyúrjuk a megsütött gesztenyével, vagy sütéshez való 1db gesztenyemasszával, a tojással, a sóval, és az... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.19 11:00
|
|
|
|
|
|
Vörösboros őzpörkölt.
|
A zsírban aranysárgára pirítom az apróra vágott hagymát, majd beleforgatom az inaitól megtisztított, felkockázott szarvast. Só... |
2 komment
|
3 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.17 06:01
|
|
|
|
|
|
|