|
Vörösboros marhalábszár szegfűszeggel...
|
A vöröshagymát olajon üvegesre dinszteljük, vízzel felengedjük, majd hozzáadjuk a kockákra vágott lábszárat és a hozzávalóka... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.28 08:06
|
|
|
|
|
|
Citromos-borsos rostélyos...
|
A hússzeleteket enyhén kiverjük, és a vékony csíkokra vágott füstölt szalonnával megtűzdeljük.
A borsos olajat lábasban egy... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.28 07:58
|
|
|
|
|
|
Főtt marhahús -áfonyás szilvaszósszal-
|
Marhahúslevest főzök, amibe fehérpecsenye szeleteket teszek, majd ha a leves elkészült, kiveszem belőle.
A mártáshoz a fagy... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.28 07:48
|
|
|
|
|
|
Szalontüdő...
|
A tüdőt és sós vízben felteszem főni. A főzőlébe beleteszem az egész hagymát, egy teatojásba rakom a babérlevelet és az egész... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.19 16:14
|
|
|
|
|
|
Almás rakott csirkemell...
|
A felszeletelt húst enyhén kiklopfoljuk, fűszerezzük, sózzuk. A szeletelt szalonna felét sütőtálba vagy tepsibe lerakjuk, ráte... |
0 komment
|
28 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.13 13:20
|
|
|
|
|
|
Narancsos kacsa
|
A megtisztított (a hasüreg és a zsírzó eltávolítására nagyon figyeljünk oda) kacsát kívül-belül megszórjuk a szárnyasfűszerrel. ... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
jancsiba1
2011.12.13 15:06
|
|
|
|
|
|
|