|
Sólet
|
A sólet legelső szabálya, hogy csak sok emberre érdemes főzni. Kevés sólet nem sólet. Amit most leírok, legalább nyolc emberre k... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
andrash11
2013.10.13 23:07
|
|
|
|
|
|
Töltött csirkevagdalt !
|
Egy tálban összekeverem a darált húst,összevágott tojást,mortadellát, a bőrétől megfosztott kolbászt,zsemlemorzsát,res zelt sajto... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2012.10.05 21:53
|
|
|
|
|
|
Sertésborda vadász módra !
|
A kis kockákra vágott szalonnát serpenyőben kisütöm
A húst szeletekre vágom,kissé kiklopfolom ,forró vajon 5-5 percig elősütöm... |
1 komment
|
32 ember kedveli
|
ibolya58
2012.04.21 17:07
|
|
|
|
|
|
Fecskefészek !
|
A húsból 4 egyforma nagyságú zsebes szeletet vágok,hogy tölteni tudjam.Mindegyik második szeletnél vágom végig.
A medvehagymát ... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
ibolya58
2012.04.03 20:19
|
|
|
|
|
|
Lábtörlő
|
Az alapanyagokból a virsli, 1 tojás kivételével kelesztőtálban tésztát gyúrok,majd lefedve duplájára kelesztem. Ezután a tepsi ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
balint0319
2012.02.29 19:05
|
|
|
|
|
|
Szarvasbélszín-parázson
|
A fűszereket előbb mozsárban megtörjük, majd egy éles késsel apróra vágjuk és szétterítjük a vágódeszkán. A húst bekenjük bőven ... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.12 16:10
|
|
|
|
|
|
Debreceni tekercs !
|
A hússzeleteket vékonyra kiverjük, megsózzuk, majd egy-egy lehéjazott virslit rátéve szorosan feltekerjük, és hústűvel megtűzzük... |
1 komment
|
15 ember kedveli
|
ibolya58
2012.02.12 12:40
|
|
|
|
|
|
Muflonhúsos pásztorpite
|
A megmosott, megtisztított húst kisebb kockákra vágjuk fel és a jól felhevített mangalica-, vagy libazsíron szépen lepirítjuk.... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.11 08:13
|
|
|
|
|
|
Homár-spagettivel-
|
A zöldségeket megtisztítom, feldarabolom, és egy nagy, széles edényben kevés olívaolajon megfuttatom. Enyhén sózom, borsozom, fe... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 23:31
|
|
|
|
|
|
Nyárson sült karaj
|
A páclé hozzávalóit összekeverjük. A sertéshúst 5x5 cm-es kockákra vágjuk. A húskockákat tálba rakjuk, összeforgatjuk a páclével... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 07:47
|
|
|
|
|
|
|