|
Pikáns sült csirke
|
Mossuk meg a csirkét, majd vágjuk ketté. Az íróhoz adjuk hozzá a chiliszószt, a mustárt, a préselt fokhagymát, az apróra vágott ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
blackandi
2013.12.04 17:33
|
|
|
|
|
|
Omlettel göngyölt borjútekercs
|
A húsból egy nagy szeletet készítek,( vagy megkérem a hentest ) majd kissé kiklopfolom
A húsra rendezem el az omlettet, son... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
ibolya58
2013.04.27 22:59
|
|
|
|
|
|
Zöldséges húsrolád !
|
A zöldségeket / borsót, brokkolit, répát / sós vízben megfőzöm ,leszűröm .
A tejbe beáztatom a kenyeret, majd kinyomkodom .
Eg... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
ibolya58
2013.01.11 21:56
|
|
|
|
|
|
Töltött csirkevagdalt !
|
Egy tálban összekeverem a darált húst,összevágott tojást,mortadellát, a bőrétől megfosztott kolbászt,zsemlemorzsát,res zelt sajto... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2012.10.05 21:53
|
|
|
|
|
|
Zürichi gombás borjú, rösztivel !
|
A burgonyát előző nap héjában sós vízben megfőzöm.
A gombát megtisztítom, majd negyedekre felvágom.
Kevés olajon megpiritom a ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
ibolya58
2012.07.18 21:41
|
|
|
|
|
|
Szarvasbélszín-parázson
|
A fűszereket előbb mozsárban megtörjük, majd egy éles késsel apróra vágjuk és szétterítjük a vágódeszkán. A húst bekenjük bőven ... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.12 16:10
|
|
|
|
|
|
|