|
Málna lekvár
|
A málnát még a ládában (vagy szűrőben, mennyiségtől függ) nem túl erős, permetező vízzel megmosom és hagyom lecsepegni, száradni... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
jolika66
2015.07.03 16:28
|
|
|
|
|
|
Sertéskocsonya
|
A kocsonyahúst mossuk meg. Ha szőrös, gázlángon perzseljük le, vagy borotváljuk meg. Főzhetjük kuktafazékban, vagy egyszerű fazé... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.14 00:11
|
|
|
|
|
|
Csicsóka pogácsa
|
A hozzávalókat összedolgozzuk,jól összegyúrjuk ,közép kemény tésztát kapjunk, cipót formázunk lisztezzük, és le takarjuk, 1órát ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
zsokazsoka
2014.10.09 11:21
|
|
|
|
|
|
Nagybányai tepertős pogácsa
|
A hozzávalókat annyi hideg vízzel gyúrjuk össze,hogy írós-vajas tészta keménységű legyen.Mikor már hólyagos ,letakarva pihenni t... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.16 09:39
|
|
|
|
|
|
Karobos kalács
|
Az anyagokat összekeverjük és megdagasztjuk. (Géppel is lehet 10 perc)Mikor jól kidolgoztuk a tésztát, kétfelé vesszük. Egyikbe... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
nemarika
2013.10.19 23:34
|
|
|
|
|
|
Házi paradicsomlé
|
A megmosott paradicsomot apróra szeleteljük.Lassú tűzön egy órán át főzzük,majd átpasszírozzuk. Visszatesszük a tűzre a paprikáv... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.10.04 21:49
|
|
|
|
|
|
Házi szardínia készítése
|
A halakat megtisztítjuk, kibelezzük, fejét levágjuk, majd jól megmosva besózzuk. Két napig hűvös helyen állni hagyjuk a sóban. K... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
alex58
2012.03.28 08:00
|
|
|
|
|
|
|