|
Medvehagymás pogácsa
|
Az élesztőt langyos tejben a cukorral felfuttatjuk. A lisztet a margarinnal elmorzsoljuk és hozzáadjuk az élesztőt és a többi ho... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.09 10:23
|
|
|
|
|
|
Velős pirítós...
|
A hagymát megdinszteljük a zsírban, majd rárakjuk a velőt. Sózzuk, borsozzuk, és erős tűzön alaposan lepirítjuk. Ha szükséges, ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.04 08:35
|
|
|
|
|
|
Tatárbifsztek...
|
A húst tisztítsd meg a hártyáitól, és vágd ujjnyi csíkokra. A hagymát és a fokhagymát tisztítsd meg, és kicsit aprítsd föl. Az... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.03 19:31
|
|
|
|
|
|
4 évszak-pizza-
|
A tészta hozzávalóit a hagyományos módon (vagy kenyérsütőgépben) dagasztjuk, kelesztjük.Kinyújtjuk, sütőpapírral bélelt tepsir... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.02 13:12
|
|
|
|
|
|
Szalonnás-hagymás rántotta
|
A füstölt szalonnát nagyon apró kockákra vágom, zsírját állandó keverés közben kisütöm, majd megfonnyasztom rajta a megtisztítot... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
xamada
2011.12.30 06:57
|
|
|
|
|
|
Egyszerű sajtos pogácsa
|
A hozzávalókat összegyúrjuk. Nem kell se dagasztani, se keleszteni. Kb. ujjnyi vastagra nyújtjuk, apró pogácsaszaggatóval szagga... |
2 komment
|
100 ember kedveli
|
flammerne
2011.12.29 23:31
|
|
|
|
|
|
Hagymás virslisaláta
|
Összekeverem a vizet, az ecetet, a cukrot, egy kevés sót és a borsot (ízlés szerint). Ha felovadt benne minden, beleteszem a vék... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
xamada
2011.12.29 17:12
|
|
|
|
|
|
Sajtos fánkocskák...
|
A vizet a sóval fölforraljuk, a zsírt hozzáadjuk. Ha teljesen föloldódott, a lisztet beleszórjuk és kevergetve 3-4 percig főzz... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.29 16:57
|
|
|
|
|
|
Sajtos-tejfölös lángos...
|
Kb. 1 dl tejet meglangyosítunk, belemorzsoljuk az élesztőt, majd kb. 1 evőkanál lisztet adunk hozzá, és meleg helyen hagyjuk... |
0 komment
|
34 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.26 07:36
|
|
|
|
|
|
Fűszeres padlizsánkrém...
|
A padlizsánt megmossuk, majd sütőben 200 fokon puhára sütjük. Ezután kicsit pihentetjük, majd lehúzzuk a héját, és fakéssel pü... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.26 06:05
|
|
|
|
|
|
|