|
Kinder Pingui szelet - otthon
|
A tészta hozzávalóiból 2 lapot süssünk ki (38x22 cm- es formában), külön-külön, mert vékony lapokat kapunk. Legjobb, ha a hozzáv... |
33 komment
|
636 ember kedveli
|
margitanya
2011.12.12 13:45
|
|
|
|
|
|
Isteni eledel
|
A szeletelt mell filét tócsi bundában kell kisütni.(tócsihoz:lereszel jük a nyers krumplit,keverünk hozzá 1 tojást,sót, borsot,t... |
0 komment
|
24 ember kedveli
|
margitanya
2012.01.13 08:56
|
|
|
|
|
|
Illatos omlós csirke cukkinis tócsnival
|
A csirkét fogyasztás előtt 3-4 órával vékonyra szeleteljük, és a fokhagymás olajba forgatjuk, felöntjük annyi tejjel, hogy... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.04 16:30
|
|
|
|
|
|
Csirkemellfilé túrós bundában
|
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, 1 tk sóval besózzuk.
A túrót villával összetörjük, hozzáöntjük a tejet, bele... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.04 16:34
|
|
|
|
|
|
Darálthúsból-Pásztor pite
|
A serpenyőt felforrósítom, amikor már füstöl, beleöntöm az olajat, majd a darált húst (50dkg) és addig pirítom, amíg szint nem k... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
galambjani
2013.02.16 22:30
|
|
|
|
|
|
Erdélyi gulyásleves
|
A húst megszabadítom a faggyútól és az inaktól, megmosom, majd forró ecetes vízzel leforrázom. 6-8 percig forró vízben áztatom, ... |
2 komment
|
6 ember kedveli
|
rhs
2013.03.09 13:17
|
|
|
|
|
|
Flódni torta
|
A tésztához a lisztet 25 dkg margarinnal elmorzsoljuk,beletesszük a sót,cukrot,az összemorzsolt élesztőt,és vízzel összegyúrju... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.16 22:25
|
|
|
|
|
|
magyaros rakottkrumpli (diétás étel)
|
A darált húsból kolbászkrémet készítünk. Hasonló az összetétel, mint a normális füstölt kolbász esetén, csak itt a fűszeres egye... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
vegyeleszre
2014.05.01 21:54
|
|
|
|
|
|
Piskóta piskótával
|
A fehér piskótánál a tojásfehérjéket kemény habbá verjük, a sárgákat elkeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, reszelünk bele ... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
feviroza
2014.05.03 19:04
|
|
|
|
|
|
|