|
Töltött pulyka
|
A pulyka bőre alá sós vajat labdákba betöltünk, leginkább a mellehúsát érdemes így előkészíteni. De nem árt a combjának sem. Aká... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
zsoka08
2011.12.12 12:47
|
|
|
|
|
|
Narancsos kacsa
|
A megtisztított (a hasüreg és a zsírzó eltávolítására nagyon figyeljünk oda) kacsát kívül-belül megszórjuk a szárnyasfűszerrel. ... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
jancsiba1
2011.12.13 15:06
|
|
|
|
|
|
Disznótoros káposzta
|
Nagy fazékba teszünk a kisülő zsírból és ha forró a nagyobbra darabolt vöröshagymát belerakjuk, kicsit dinszteljük. Ezt követően... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
kepenyestibor
2011.12.18 12:17
|
|
|
|
|
|
Barackos csiberagu
|
Az ujjnyi csíkokra vágott húst rádobom a felhevített margarin és olajkeverékére. Megpirítom a húst, majd rászórom a kókuszreszel... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szilveszter22
2011.12.19 15:21
|
|
|
|
|
|
Fahéjas pulyka gyümölcsökkel
|
A pulykahúst vékony szeletekre vágjuk és sózás nélkül mindkét oldalát jól meghintjük fahéjjal. Forró olívaolajban mindkét oldalá... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
donaldduck
2011.12.19 22:17
|
|
|
|
|
|
Birkapörkölt bográcsban
|
Végig lassú (kis) tûzön, parázson készül az étel !
A szalonnát apró kockára vágom, és kisütöm a zsírját. Beledobom egy ... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
xamada
2011.12.20 08:22
|
|
|
|
|
|
Pacalpörkölt-
|
A pacal abálása: először is a hentesnél veszek szép, előmosott pacalt (1 főre kb. 30 dkg-ot számolok). Ezt otthon gondosan megt... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.21 08:59
|
|
|
|
|
|
Csülök pékné módra
|
A csülköt jól megmosom, majd mély lábosba teszem, és felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje. Jól megsózom, hogy a főzés során besz... |
1 komment
|
30 ember kedveli
|
gzax
2011.12.21 18:10
|
|
|
|
|
|
Langalló
|
Az élesztőt pici tejben, cukorral felfuttatom.
Az anyagokat összegyúrom, kétszeresére kelesztem.
A tésztát kinyújtom és kizsí... |
0 komment
|
28 ember kedveli
|
snbela44
2011.12.27 03:30
|
|
|
|
|
|
|