|
Böjtös káposzta.
|
Az olajon megpirítom a vöröshagymát pár percig a rizst is,sóval,borssal, pirospaprikával ízesítem.Összekeverem a kockára vágott ... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
pola62
2011.12.11 21:11
|
|
|
|
|
|
Mézes pulykacomb
|
A combot kicsontozom, az összekevert fűszerekkel bedörzsölöm, a csont helyére illesztem a csíkra vágott szalonnát meg a fokhagym... |
2 komment
|
5 ember kedveli
|
kepenyestibor
2011.12.12 22:18
|
|
|
|
|
|
mézes-kechupos csirke comb burgonyapürével
|
Burgonyapüré:
A burgonyát meghámozom, megfőzöm. Ha megfőtt kicsit megtöröm krumplitörővel ízesítem ízlés szerint sóval majd tes... |
2 komment
|
9 ember kedveli
|
anaxor
2011.12.13 14:11
|
|
|
|
|
|
Vaddisznópörkölt vörösborral
|
A megmosott vaddisznó húst újjnyi széles kockákra vágjuk, és vízben 10 percet állni hagyjuk, amelybe egy kávéskanál ecetet öntün... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
xamada
2011.12.13 22:30
|
|
|
|
|
|
Kókuszos csirke
|
Kis tálkába csavarjuk a citrom levét...összekeverjük 2-3 dkg sóval
a csirkét ezzel az oldattal kivül-belül bedörzsöljük.....meg... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
alex58
2011.12.14 13:32
|
|
|
|
|
|
Lucskos káposzta-ahogy én szeretem-
|
A húst megmossuk konyhai papírtörlővel leszárítjuk. A káposzta külső leveleit leszedjük, kivágjuk a torzsáját, és a többit két... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.21 08:11
|
|
|
|
|
|
Ropogós malaccomb...
|
A combon a bőrt keresztben és hosszában bevagdaljuk, sózzuk, borsozzuk, vágott fokhagymával megtüzdeljük.
A hagymákat négy... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.27 07:19
|
|
|
|
|
|
Malacnyelv lencsével...
|
A lencsét megmossuk, és 1-2 órára beáztatjuk. A nyelvet megmossuk. A hagymát és három gerezd fokhagymát meghámozunk.
A nye... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.27 07:43
|
|
|
|
|
|
Kakaspörkölt
|
A zsíron aranysárgára pirítom az apróra vágott hagymát, majd rászórom a paprikát.
Beleteszem a tisztított, feldarabolt kakast,... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
xamada
2011.12.29 06:33
|
|
|
|
|
|
Bajor sertésragu
|
A húst megmossuk, hideg vízben kiáztatjuk, lecsepegtetjük és nagyobb darabokra vágjuk (kb 2-3 cm-es kockákra).
Egy széles ... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
xamada
2011.12.29 17:21
|
|
|
|
|
|
|