|
Böjtös káposzta.
|
Az olajon megpirítom a vöröshagymát pár percig a rizst is,sóval,borssal, pirospaprikával ízesítem.Összekeverem a kockára vágott ... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
pola62
2011.12.11 21:11
|
|
|
|
|
|
Töltött pulyka
|
A pulyka bőre alá sós vajat labdákba betöltünk, leginkább a mellehúsát érdemes így előkészíteni. De nem árt a combjának sem. Aká... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
zsoka08
2011.12.12 12:47
|
|
|
|
|
|
Mézes pulykacomb
|
A combot kicsontozom, az összekevert fűszerekkel bedörzsölöm, a csont helyére illesztem a csíkra vágott szalonnát meg a fokhagym... |
2 komment
|
5 ember kedveli
|
kepenyestibor
2011.12.12 22:18
|
|
|
|
|
|
Töltött káposzta darált hússal
|
A káposzta sérült leveleit lefejtjük, eldobjuk. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk.
Akkora edényben, amibe belefér egészben a... |
2 komment
|
12 ember kedveli
|
kepenyestibor
2011.12.12 22:22
|
|
|
|
|
|
Narancsos kacsa
|
A megtisztított (a hasüreg és a zsírzó eltávolítására nagyon figyeljünk oda) kacsát kívül-belül megszórjuk a szárnyasfűszerrel. ... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
jancsiba1
2011.12.13 15:06
|
|
|
|
|
|
Kapribogyós sügér-ahogy én készítem-
|
A halat megmossuk, szárazra töröljük.
Éles késsel beirdaljuk mindkét oldalát pár helyen, egymással párhuzamosan.
Kívül-belü... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.18 08:45
|
|
|
|
|
|
Karácsonyi töltött pulyka
|
A pulykamellfiléket enyhén kiklopfolom, és beszórom a fűszersóval. Amíg elkészül a töltelék, hűtőbe rakom. A szikkadt kenyeret 1... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
kepenyestibor
2011.12.18 12:09
|
|
|
|
|
|
Fahéjas pulyka gyümölcsökkel
|
A pulykahúst vékony szeletekre vágjuk és sózás nélkül mindkét oldalát jól meghintjük fahéjjal. Forró olívaolajban mindkét oldalá... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
donaldduck
2011.12.19 22:17
|
|
|
|
|
|
Szenegáli csirkemell
|
A csirkemellfiléket jól kiklopfoljuk. (Igyekezzünk téglalap alakúra!) Fűszerezzük, és ízesítjük, majd a közepére helyezzük a szi... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
donaldduck
2011.12.19 22:24
|
|
|
|
|
|
Hagymás-sonkás rakott hal...
|
A tonhalat sózzuk, borsozzuk és fűszerkeverékkel megszórjuk, félretesszük.
Egy tálat kivajazunk, aljára tesszük a császársz... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.24 07:59
|
|
|
|
|
|
|