|
Szalonnás-hagymás rántotta
|
A füstölt szalonnát nagyon apró kockákra vágom, zsírját állandó keverés közben kisütöm, majd megfonnyasztom rajta a megtisztítot... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
xamada
2011.12.30 06:57
|
|
|
|
|
|
Takeaway saláta
|
A jégsalátát megmossuk, leszárítjuk. Az uborkát meghámozzuk, apró kockákra vágjuk, megsózzuk és állni hagyjuk. A paradicsomot vé... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 14:30
|
|
|
|
|
|
Cukkinisaláta...
|
A zöldségeket legyaluljuk, illetve jól felaprózzuk és összevegyítjük. Ezután megfűszerezzük, és leöntjük a kefirrel.
Hűtős... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.13 12:22
|
|
|
|
|
|
Vitaminsaláta...
|
A céklát és a répát félpuhára főzzük, majd csíkokra, illetve karikákra szeleteljük.
A csicsókát uborkagyalun szeljük, sózzuk... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.21 15:35
|
|
|
|
|
|
Zöldséges halsaláta...
|
Egy tányérba beleteszem váltakozva a hozzávalókat, borsozom, meglocsolom citromlével, az olajokkal, s díszítem egy citromszele... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.26 09:45
|
|
|
|
|
|
Olasz tojás
|
A vajat felolvasztjuk,nagyon apró kockára vágjuk a hagymát,és a vajhoz adjuk,üvegesre dinszteljük,bele rakjuk a majoránnát (soka... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
mucika58
2012.01.27 18:05
|
|
|
|
|
|
Pokoli sertésragu
|
A húst kockára vágom,forró olajban átsütöm,hozzá adom a hagymát,majd aranysárgára pirítom és ezt kevés vizel felöntöm.
Sóval,bo... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
mucika58
2012.01.27 18:43
|
|
|
|
|
|
Zöldborsós jégsaláta
|
A jégsalátát vágjuk kis kockákra. A borsót párolóedényben megpároljuk. A pritamint vágjuk kis kockákra. A hagymát vékonyan szele... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
marcsi1989
2012.03.18 21:58
|
|
|
|
|
|
Benedikt-tojás (Benedek-tojás)
|
Félbevágjuk a zsemléket, kicsit meg is piríthatjuk a belső felüket. A sonkát a zsömle alsó felére fektetjük, a felső zsömlefél c... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
kgyt
2012.03.23 22:51
|
|
|
|
|
|
Velős pirítós
|
A gorombára aprított hagymát megdinszteljük a zsírban, majd rárakjuk a velőt. Sózzuk, borsozzuk, és erős tűzön alaposan lepirítj... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
redrozsa
2012.07.01 21:14
|
|
|
|
|
|
|