|
Sajtos fánkocskák...
|
A vizet a sóval fölforraljuk, a zsírt hozzáadjuk. Ha teljesen föloldódott, a lisztet beleszórjuk és kevergetve 3-4 percig főzz... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.29 16:57
|
|
|
|
|
|
Narancsdzsem...
|
2 kg narancsot vásárolunk, alaposan megmossuk, majd a sárga héját burgonyahámozóval, vagy egy éles késsel lehántjuk és szálkás... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.27 13:48
|
|
|
|
|
|
Hamis libamáj
|
A májat a tojással kimixeljük, majd lassan hozzáadjuk a tejszint, a sót és a borsot ízlés szerint és legvégén a zsírt is hozzáke... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
alex58
2012.03.07 09:09
|
|
|
|
|
|
Sárgabarackos gombóc
|
A krumplit megmossuk és héjastul enyhén sós vízben puhára főzzük, majd hagyjuk kicsit hűlni.
Meghámozzuk és krumplinyomón átnyo... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.11 00:05
|
|
|
|
|
|
Póréhagymával és krémsajttal töltött burgonya.
|
A héjas burgonyákat alaposan lesikáljuk, és 20-25 percig (a burgonya méretétől függően) sós vízben főzzük. Míg készül a burgon... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.29 17:20
|
|
|
|
|
|
Cukkinis lapcsánka (tócsni)
|
A cukkinit tészta reszelőn reszeljük le héjával együtt, fűszerezzük és 1-2 percig állni hagyjuk, majd hozzákeverjük a teljes őrl... |
1 komment
|
13 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.07.13 19:12
|
|
|
|
|
|
Pizza fritta
|
A vizet keverjük el a mézzel, morzsoljuk bele az élesztőt és futassuk fel.
A lisztet szitáljuk egy tálba, adjuk hozzá a sót, ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.25 16:39
|
|
|
|
|
|
Paradicsomos-mozzarellás kenyér
|
1:A sütőt 200 fokra előmelegítjük.A paradicsomot szűrőn lecsepegtetjük, papirtóölővel leitatjuk,és durvára vágjuk.
2:A mozzarel... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
carlostina
2012.12.29 12:07
|
|
|
|
|
|
Gyümölcsös chutney
|
A megtisztított és felkockázott gyümölcsökhöz hozzáadjuk a zúzott fokhagymát,és fedő alatt takarékon negyedórát pároljuk.Hozzáke... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
bozsojozso
2013.01.20 08:50
|
|
|
|
|
|
|