|
Pacalleves
|
A pacalt előzőleg áztatjuk ,néhány léből kimossuk.
A megtisztított pacalt odarakjuk főzni vízben sóval és fele fokhagymával.
M... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.09 08:42
|
|
|
|
|
|
Csülkös körömpörkölt
|
Az apróra vágott hagymát megdinszteljük,A lábast félrehúzzuk, beletesszük a pirospaprikát,rádobjuk a körmöket és visszatesszük a... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.01 09:32
|
|
|
|
|
|
Göngyölt marhaszelet "viziverébbel"
|
A húsokat kicsit kiverem, sózom, az egyik oldalát borsozom mustárral megkenem és az ujjnyi csíkokra vágott szalonnát, párizsit, ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
kozlik1
2015.01.12 17:44
|
|
|
|
|
|
Brióstészta
|
2 ek. langyos tejben felfuttatom az élesztőt, összekeverem a liszttel, 4 tojással, cukorral, sóval. Ha már kezd összeállni a mas... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
csordasne
2014.05.19 10:25
|
|
|
|
|
|
Hájas tészta
|
A hájat áztasd be hideg vízbe egy órára,ha ez letelt távolítsd el róla a hártyát,daráld le 10 dkg liszttel dolgozd össze,majd te... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.02 14:29
|
|
|
|
|
|
Málna lekvár
|
A málnát még a ládában (vagy szűrőben, mennyiségtől függ) nem túl erős, permetező vízzel megmosom és hagyom lecsepegni, száradni... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
jolika66
2015.07.03 16:28
|
|
|
|
|
|
Karobos kalács
|
Az anyagokat összekeverjük és megdagasztjuk. (Géppel is lehet 10 perc)Mikor jól kidolgoztuk a tésztát, kétfelé vesszük. Egyikbe... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
nemarika
2013.10.19 23:34
|
|
|
|
|
|
Almás töltött fánk
|
Betesszük az összetevőket a kenyérsütő tartályába. Tészta programon elindítjuk, kidagasztatjuk és kelesztjük a tésztát. Ez a fol... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
benyu1
2011.12.23 10:44
|
|
|
|
|
|
Halászlé paprikás hagymásan
|
A pontyot megtisztítom, pikkelyeit lekaparom, megmosom, fejét, farkát, uszonyait levágom. A halhúst sűrűn beirdalom, kétujjnyi v... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
eva23
2014.02.03 19:22
|
|
|
|
|
|
Isteni finom marhahús leves
|
A velős csontos húst oda tesszük vízbe főni .Miután felfőtt nagyon kicsi lángon 2 órát főzzük.Közben a habját leszedjük,hogy a ... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.26 12:18
|
|
|
|
|
|
|