|
Házi paradicsomlé
|
A megmosott paradicsomot apróra szeleteljük.Lassú tűzön egy órán át főzzük,majd átpasszírozzuk. Visszatesszük a tűzre a paprikáv... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.10.04 21:49
|
|
|
|
|
|
Avokádókrémes karfiolcsoda
|
A karfiol leveleit eltávolítjuk, fás torzsáját kivágjuk, de magát a karfiolt egészben hagyjuk. Puhára pároljuk. Legalább 3 órára... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
donaldduck
2012.07.07 19:38
|
|
|
|
|
|
Dulce de leche bonbon
|
Csak a karamellizált sűrített tej elkészítése hosszú idő, de ott lehet hagyni nyugodtan a tűzhelyen.
Egy nagy lábosban feltett... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 13:55
|
|
|
|
|
|
Káposztás kacsa
|
A megtisztított kacsa bőrét sűrűn bevagdosom, a vájatokat sóval, borssal és zúzott fokhagymával bedörzsölöm. A kacsa hasüregébe ... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.06 15:54
|
|
|
|
|
|
Lőrinci húsleves
|
A húst és a csontot megmossuk, a zöldségeket megpucoljuk, a zöldeket összekötjük. A megfelelő nagyméretű fazékba a húst és a dis... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
pokollady
2013.11.25 13:39
|
|
|
|
|
|
Fácánhúsleves.
|
A kisebb darabokra vágott fácánt tegyük fazékba, bőven öntsük fel vízzel, és forraljuk fel. Tegyük takarékra, és szedjük le a ... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.08.19 09:50
|
|
|
|
|
|
|