|
Duplacsokis torta
|
A piskótához a tojásokat kettéválasztom, és a fehérjéket egy csipet sóval berakom a hűtőbe. A sárgákat a forró vízzel és a porcu... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
jozsi6561
2012.02.06 23:38
|
|
|
|
|
|
Fűszeres narancs
|
A narancs héját alaposan mossuk le, majd a narancsot vágjuk fél cm vastag karikákra.
A szeleteket tegyük egy lábasba, öntsük fe... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
cila1
2012.02.06 16:01
|
|
|
|
|
|
Fügés-barackos sertéskaraj...
|
A karajokat kiverjük, sózzuk, borsozzuk, 1-2 órát pihenni hagyjuk. A serpenyőt vagy rostsütőt vékonyan beolajozzuk, majd a liszb... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.14 16:33
|
|
|
|
|
|
Rozsos-rozmaringos cipó
|
A rozslisztet a búzaliszttel összekeverem, közepébe kisebb mélyedést készítek és beleszórom a cukrot. Erre morzsolom az élesztőt... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
sz-andi
2014.02.21 19:08
|
|
|
|
|
|
Csirkecomb sós burgonyával
|
Az egész csirkecombokról lehúzzuk a bőrt, majd szárnyas fűszersóval jól bekenjük mindenhol. Egy tepsibe beletesszük a zsírt, maj... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
szonoczky
2014.01.09 16:58
|
|
|
|
|
|
Napraforgó
|
A töltelékhez ledaráljuk a sonkát, adunk hozzá kevés tejfölt, mustárt, sót, borsot, finomra aprított vagy reszelt hagymát, resze... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
liza1
2013.12.27 19:03
|
|
|
|
|
|
Orjaleves
|
A csontokat nagyobb darabokra vágjuk,hideg vízbe feltesszük főni.
A zöldségeket megtisztítjuk,kis hasábokra vágjuk.Ha a csont v... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.16 16:12
|
|
|
|
|
|
Konyakos,mandulás kacsacombok vajas spárgával
|
A pulykamellet ledaráljuk,majd hozzáadjuk a felkockázott gombát,a durvára vagdalt mandulát,a csíkokra szelt marhanyelvet és a s... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.26 11:24
|
|
|
|
|
|
hússal töltött padlizsán
|
Alaposan megmossuk a padlizsánokat,majd úgy hámozzuk,hogy a zöldségünkön maradjon egy-egy sáv héj.közben felteszünk egy liter só... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.17 23:03
|
|
|
|
|
|
|