Belépés
Új recept írása | Receptjeim | Kedvenc receptjeim | Receptek
Legújabb receptek
 
Konyakos,mandulás kacsacombok vajas spárgával
A pulykamellet ledaráljuk,majd hozzáadjuk a felkockázott gombát,a durvára vagdalt mandulát,a csíkokra szelt marhanyelvet és a s...
0 komment 0 ember kedveli erzsikepuskas
2013.11.26 11:24
Kukoricás pulyka
A hagymát az olajon megdinszteljük. Rátesszük az előtte fél órával besózott, apróra vágott húst. Megfehérítjük, esetleg kicsit j...
0 komment 0 ember kedveli sz-andi
2013.11.24 09:58
Barackos pulykaragu mazsolával
A pulykacombot felcsíkozzuk és vajon megfuttatjuk. Fűszerezzük és felengedjük vízzel. Ha félig megpuhult, hozzáadjuk az aprított...
0 komment 0 ember kedveli anyakatus
2013.11.24 09:43
Ananászos csirke kókusszal
A csirkecombokat kettévágom, sózom, és állni hagyom. A rizst megmosom és felrakom főni. Rászórom a Vegetát, ráöntöm az ananász l...
0 komment 0 ember kedveli csordasne
2013.11.24 09:57
Zöldséges sügér
A rizset fél órára sós vízben feltesszük főni. Mikor elkészült leszűrjük.
Közben a sárgarépát meghámozzuk és 15 percig sós víz...
0 komment 0 ember kedveli erzsikepuskas
2013.11.11 09:52
Csirkemell wokban sajtmártással
A csirkemelleket kifilézzük és kis kockákra vágjuk, a hagymát apróra szeleteljük.A forróra hevített wokban üvegesre pároljuk a h...
0 komment 0 ember kedveli erzsikepuskas
2013.11.05 12:19
hússal töltött padlizsán
Alaposan megmossuk a padlizsánokat,majd úgy hámozzuk,hogy a zöldségünkön maradjon egy-egy sáv héj.közben felteszünk egy liter só...
0 komment 0 ember kedveli erzsikepuskas
2013.10.17 23:03
Keverve sült bárány feketebab mártásban
Az erjesztett fekete babot tegyük tálba, öntsük le forrásban lévő vízzel, hagyjuk ázni 20 percig, majd jól csepegtessük le.
Sze...
0 komment 0 ember kedveli projo2
2013.06.05 23:18
Omlettel göngyölt borjútekercs
A húsból egy nagy szeletet készítek,( vagy megkérem a hentest ) majd kissé kiklopfolom
A húsra rendezem el az omlettet, son...
0 komment 0 ember kedveli ibolya58
2013.04.27 22:59
Gombás rizstészta
A rizstésztát egy edénybe rakjuk, és leforrázzuk annyi vízzel, hogy ellepje. 5 percig hagyjuk duzzadni, és utána lecsepegtetjük...
0 komment 0 ember kedveli anaxor
2013.01.14 22:16
1 2 3 .....................68 69 ...........103 104 ..........135 136 137 138 
Pacalleves
0 komment 4 ember kedveli
Mandulás-kapros penne
0 komment 1 ember kedveli
Zöldborsós csirkemell
0 komment 2 ember kedveli
Krémtúrós-barackos pite citrommázzal
0 komment 5 ember kedveli
Sportszelet -torta másképp
0 komment 8 ember kedveli
Rizskoch
0 komment 2 ember kedveli
Kápia paprika-padlizsánpüré
0 komment 4 ember kedveli
Legényhódító búbos hús
0 komment 7 ember kedveli
Húsgombócok sajtmártással
0 komment 4 ember kedveli
Málnás limonádé
0 komment 1 ember kedveli
Receptbázis - A legfinomabb házi receptek gyűjteménye
© 2024 TVN.HU Kft.