|
almás zseb
|
Az almát a cukorra,kevés vizzel l és citromlével megpároljuk, nem túl puhára, kihűtjük. A tésztához valókból, rugalmas tésztát g... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
ibolya58
2011.12.16 15:52
|
|
|
|
|
|
Karácsonyi fatörzs...
|
A sütőt melegítsük elő 200 fokra. Egy nagy, lapos tepsit béleljünk ki sütőpapírral. Szitáljuk át a lisztet a sütőporral, a tojás... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.16 07:03
|
|
|
|
|
|
Narancsleves habgaluskával-ahogy én készítem-
|
A fahéjból, a szegfűszegből és egy citrom lehámozott héjából körülbelül 1dl vízzel fűszerkivonatot készítünk, majd hagyjuk kih... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.15 07:34
|
|
|
|
|
|
Almás pudingos szelet.
|
A tészta hozzávalóit össze gyúrjuk,és három lapot sütünk belőle.A tejben megfőzzük a pudingport.A margarint a cukorral kikeverjü... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
gizelszil
2011.12.15 06:29
|
|
|
|
|
|
Sacher torta-ahogy én készítem-
|
A vajat a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a megolvasztott étcsokoládét és alaposan elkeverjük. Egyenként hozzáadjuk a tojá... |
0 komment
|
20 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.14 19:26
|
|
|
|
|
|
Narancsos kacsa
|
A megtisztított (a hasüreg és a zsírzó eltávolítására nagyon figyeljünk oda) kacsát kívül-belül megszórjuk a szárnyasfűszerrel. ... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
jancsiba1
2011.12.13 15:06
|
|
|
|
|
|
Almás túrótorta
|
A keményítőt és a lisztet tálba szitáljuk. Hozzáadjuk a tojást, a cukrot, a margarint, és jól összedolgozzuk (kézi robotgép keve... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
zsoka08
2011.12.13 08:40
|
|
|
|
|
|
Túrós gyümölcsbomba.
|
A tojás fehérjét habbá verem,a sárgáját a cukorral kikeverem,hozzá adom a habhoz apránként,a lisztet a masszába szitálom óvatosa... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
gizelszil
2011.12.13 07:19
|
|
|
|
|
|
Ház franciakrémes
|
Fontos, hogy a sütő elérje a 165 C°. A tészta hozzávalóit rendesen összegyúrjuk.
Ezután kétfelé vágjuk, majd kisodorjuk.
20-25... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
dt26
2011.12.12 21:51
|
|
|
|
|
|
|