|
Ágica szelet
|
A keksz felét ledaráljuk, a másik felét apróra tördeljük és meglocsoljuk kevés rummal. A meggyet és az előzőleg megmosott, lefor... |
1 komment
|
15 ember kedveli
|
kismarton55
2013.07.30 13:16
|
|
|
|
|
|
Zacskós leves Zax módra
|
Senkit ne tévesszen meg ez nem egy zacskós leves elkészítési módjának leírása. Mindössze azért neveztem el így mert mindent zacs... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
gzax
2013.04.10 20:12
|
|
|
|
|
|
Szalagos fánk
|
3 dl tejet meglangyosítunk, belemorzsolunk 3 dkg élesztőt és beleteszünk 1 evőkanál porcukrot. Amikor az élesztő megkel, 5 dkg v... |
1 komment
|
11 ember kedveli
|
fordgtr
2013.02.04 20:57
|
|
|
|
|
|
Frankfurti leves
|
A kelkáposztát vékony szeletekre felvágjuk, és a kevés olajon megpirított hagymára szórjuk. Hozzáadunk felkarikázott sárga... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.19 18:16
|
|
|
|
|
|
Kukoricás muffin
|
A hozzávalókat mixerrel összekeverjük.
A kiolajozott muffinformákba háromnegyedig töltjük a tésztát.
Előmelegített sütőben,200... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
mysmile
2012.08.10 15:00
|
|
|
|
|
|
Az én kedvenc tiramisum
|
Robotgéppel kikeverjük a mascarponét, a pudingport, a tejszínhabport, a vaníliás cukrot, a kristálycukrot, melyekhez a tejet fok... |
1 komment
|
17 ember kedveli
|
julia28
2012.06.08 15:34
|
|
|
|
|
|
Csirke „popcorn”
|
A húst apró, kb. 1x1 cm-es kockákra vágjuk.
A lisztbe belekeverjük a fűszereket.
A húskockákat alaposan beleforgatjuk a fűszer... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.17 20:24
|
|
|
|
|
|
Édes-savanyú paprikasaláta
|
A hagymát megtisztítjuk, hosszában vékony cikkekre vágjuk. A paprikák magházát eltávolítjuk, és hosszában felszeleteljük.
Egy... |
1 komment
|
11 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.23 08:11
|
|
|
|
|
|
Túrós-kekszes szelet - SÜTÉS NÉLKÜLI
|
A barna tésztához való összetevőket jól összekeverjük, hogy sűrű tésztát kapjunk és a tepsibe beletesszük.
A fehér masszához va... |
1 komment
|
16 ember kedveli
|
cila1
2012.01.26 18:57
|
|
|
|
|
|
Rántott hagyma
|
A hagymát meg pucoljuk, vastag karikára szeleteljük.
Lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és forró olajban néhány perc ... |
1 komment
|
13 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.20 08:12
|
|
|
|
|
|
|