|
Ördögpirula
|
Áztassuk rumba a mazsolát fél órára.
A porcukrot, a mandulát, a narancshéjat és levét a mazsolával együtt keverjük össze.
Egy ... |
2 komment
|
0 ember kedveli
|
sabriinahercegno
2012.07.28 12:41
|
|
|
|
|
|
Magvas krumplifánk
|
Az élesztőt morzsoljuk el 1 dl langyos vízben, keverjük el a cukorral, a langyos tejjel és kevés liszttel, majd langyos helyen f... |
2 komment
|
7 ember kedveli
|
cocco
2012.02.19 09:00
|
|
|
|
|
|
Sünik
|
A kekszet, vajat, cukrot,rumaromát és a kakaót összegyúrom és süni alakokat formázok belőle. Megkenem olvasztott tortabevonóval ... |
2 komment
|
12 ember kedveli
|
mildiko50
2011.12.19 06:21
|
|
|
|
|
|
Almarózsa
|
Az almákat félbevágjuk,kimagozzuk,maj d felszeleteljük.
Fél citrommal meglocsoljuk a szeleteket,majd annyi vízben feltesszük főn... |
1 komment
|
17 ember kedveli
|
juca64
2015.08.27 21:52
|
|
|
|
|
|
Savanyú tojás leves
|
A lisztből és a zsiradékból zsemleszínű rántást készítünk az apróra vágott hagymával és a babérlevéllel. A tűzről lehúzva hozz... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.10.12 15:06
|
|
|
|
|
|
Hagymagombóc
|
Meghámozzuk a kenyeret, és apróra vagdossuk.
3 dkg margarinon megfonnyasztjuk a felkarikázott póréhagymát, majd a tűzről levé... |
1 komment
|
11 ember kedveli
|
nyuszko0
2013.05.19 15:54
|
|
|
|
|
|
Sajtkrémleves cipóban.
|
A camembert sajtot felkockázzuk.
A krémsajtot egy lábosba belenyomjuk, és kevés tejszínben felolvasztjuk. Hozzáadjuk a camemb... |
1 komment
|
12 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.06 06:42
|
|
|
|
|
|
Rántott párizsi
|
A párizsit kb. 1 cm vastagságúra szeleteljük.
Lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.
Forró olajban mindkét oldalát ara... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.18 22:01
|
|
|
|
|
|
Töltike-
|
Kevés olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, a májat és petrezselymet. A fűszerekkel megszórva, gyakori keverés m... |
1 komment
|
18 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.11 07:43
|
|
|
|
|
|
Habcsók
|
A tojásfehérjékből (a cukor hozzáadásával) laza habot készítünk, majd az edényt forró vízbe, vagy gőz fölé állítva folytatjuk a ... |
1 komment
|
20 ember kedveli
|
isti83
2011.12.16 09:28
|
|
|
|
|
|
|