|
Magyaros körömpörkölt
|
A megtisztított körmöket kuktafazékba rakom, majd gyengén sózott vízben olyan puhára főzöm, hogy a csontok kicsúszhassanak ... |
7 komment
|
12 ember kedveli
|
torpvitez
2012.02.13 23:01
|
|
|
|
|
|
Bőrös fokhagymás Röfisült
|
A húst befűszerezem, egyenletesen bekenem a mustárral.
a zsírral kikenem a tepsit, a húst ráteszem, és még aláöntök 1 dl vizet,... |
4 komment
|
4 ember kedveli
|
galambjani
2012.10.24 17:17
|
|
|
|
|
|
Gulyásleves
|
A húst megmossuk, 2x2 cm-es kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, megmossuk, és felaprózzuk. A zöldpaprikát és a paradicso... |
4 komment
|
15 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.05 00:28
|
|
|
|
|
|
Birsalmasajt
|
Kezdésként az almákat mosd meg jó alaposan, tisztítsd meg a nemkívánatos részektől, majd egy jó nagy lábasba darabolt bele... |
3 komment
|
9 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.17 14:48
|
|
|
|
|
|
A tökéletes rántott sajt
|
A trappista sajtot óvatosan, egy vékony kés segítségével szeleteld fel nagyjából 3-4 mm-es csíkokra. A tejet öntsd egy tálba, és... |
3 komment
|
20 ember kedveli
|
galambjani
2013.02.15 12:31
|
|
|
|
|
|
Sajtos-tejfölös házi lángos
|
Kb. 1 dl tejet meglangyosítunk, belemorzsoljuk az élesztőt, majd kb. 1 evőkanál lisztet adunk hozzá, és meleg helyen hagyjuk kel... |
3 komment
|
13 ember kedveli
|
kenguru2
2013.01.16 09:07
|
|
|
|
|
|
Amerikai barbecue (eredeti recept)
|
1. Tisztítsuk meg és vágjuk kisebb darabokra az oldalast.
2. Készítsünk erőlevest a kockákból és vízből. Főzzük benne az oldal... |
2 komment
|
11 ember kedveli
|
noble
2015.06.06 08:46
|
|
|
|
|
|
Isteni puha pogácsa
|
1.Az élesztőt felfuttatjuk a porcukorral.
2.Egy tálban összekeverjük a lisztet a sóval, majd elmorzsoljuk a Ramával és jó alapo... |
2 komment
|
14 ember kedveli
|
beuska2002
2014.12.08 17:44
|
|
|
|
|
|
Cimetkrofni
|
Az 1 kg lisztbe teszünk 6 tojássárgáját, csipetnyi sót. 6 dl tejfölbe elkeverünk 2 kanál cukrot, majd ebben felfuttatunk 5 dkg é... |
2 komment
|
2 ember kedveli
|
moncsika77
2013.06.07 13:32
|
|
|
|
|
|
Belashi
|
A darált húst érdemes 1-2 órával korábban bekeverni, hogy alaposan átvegye az ízeket. Az eredeti receptben darált marhát használ... |
2 komment
|
7 ember kedveli
|
alex58
2012.10.30 15:16
|
|
|
|
|
|
|