|
Olajos halkrém
|
A gombát megpirítom kevés olajon és fűszerezem. A végén pirospaprikával megszórom. A haldarabokat kiveszem az olajból. A gerince... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
pokollady
2014.08.18 22:33
|
|
|
|
|
|
Rántott hagyma
|
A hagymát meg pucoljuk, vastag karikára szeleteljük.
Lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, és forró olajban néhány perc ... |
1 komment
|
13 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.20 08:12
|
|
|
|
|
|
Hagymás tojássaláta
|
A tojásokat forrástól számítva 10 percig főzzük, majd hagyjuk kihűlni.
A tejfölt, egy tálba öntjük. Ízlés szerint sózzuk, borso... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
henihencsi
2016.08.15 14:20
|
|
|
|
|
|
gombafasirt
|
Felapritjuk a paprikát, petrezselymet és a gombát egészen apró kockákra. A kenyeret beáztatjuk tejbe. Amikor a kenyér már megpuh... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
vegyeleszre
2015.03.28 05:14
|
|
|
|
|
|
Zöldséges-sajtos-tojásos mártogatós
|
Az újhagymát megmosom, apróra vágom, közepes méretű salátástálba öntöm. Az uborkát lecsumázom, szintén apróra vágom, az újhagymá... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
k-viktoria
2015.02.26 13:30
|
|
|
|
|
|
Karfioltócsni csípős mártogatóssal
|
A karfiolt rózsáira szedem, és sós vízben megfőzöm. A megfőtt karfiolt villával összetöröm. Hozzáadjuk a tojásokat, a lisztet, a... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
viragbaba
2014.06.11 21:37
|
|
|
|
|
|
Töltött paradicsom
|
A gombát kevés olajon megpárolom, amikor készen van hozzáadom az apró csíkokra vágott sonkát.Beleteszem a tejbe áztatott és kiny... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
francesca
2014.04.12 21:16
|
|
|
|
|
|
Sonkatekercs
|
A sajtkrémet, a majonézt és a tormát összekeverem és ízesítem, ízlés szerint, sóval, borssal. Az elkészült krémet néhány órára, ... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
bnejudit
2014.03.31 20:12
|
|
|
|
|
|
Tonhalas tojáskrém
|
A tojásokat keményre főzöm, majd megtisztítom és tojásszelő segítségével, hosszanti és kereszt irányban feldarabolom, majd egy n... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
anyakatus
2014.03.19 16:52
|
|
|
|
|
|
Zellerchips
|
A zellert meghámozom, felszeletelem(lehet uborkagyalun is)és kb. 2 mm vékony szeletekre vágom. A sütéshez olajat forrósítok egy ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
nokedlee
2014.03.19 16:03
|
|
|
|
|
|
|