|
Öreganyám-leves
|
Az apróra vágott vöröshagymát zsíron megdinszteljük. Utána hozzáadjuk a karikákra vágott zöldségeket és az apróra vágott csirke... |
3 komment
|
6 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.05.31 10:43
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos csirkeraguleves
|
A vöröshagymát felkockázzuk, és kacsazsíron megpirítjuk. Hozzáadjuk a felkarikázott zöldségféléket, és kicsit pirítjuk. Hozzáadj... |
2 komment
|
10 ember kedveli
|
csdavid30
2013.08.05 17:18
|
|
|
|
|
|
Erdélyi gulyásleves
|
A húst megszabadítom a faggyútól és az inaktól, megmosom, majd forró ecetes vízzel leforrázom. 6-8 percig forró vízben áztatom, ... |
2 komment
|
6 ember kedveli
|
rhs
2013.03.09 13:17
|
|
|
|
|
|
Bakonyi betyárleves
|
Kevés olajon megdinsztelem a hagymát, majd ráteszem a füstölt szalonnát, rá a húst és fehéredésig pirítom. Ezután megszóróm piro... |
2 komment
|
10 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.03 08:23
|
|
|
|
|
|
Fűszeres gulyás!
|
Elkészítése:
A vöröshagymát meghámozom,, apróra vágom és 2 kanál zsíron megfonnyasztom.
Hozzáadom a kockára vágott sertéshúst,... |
2 komment
|
6 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.28 14:58
|
|
|
|
|
|
Újházy tyúkhúsleves...
|
A tyúkot gondosan letisztogatjuk, a tollmaradványokat leperzseljük, a tokokat kihuzigáljuk, zsírzóját kivágjuk, majd kívül-belül... |
2 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.29 14:42
|
|
|
|
|
|
Bográcsgulyás
|
1. A lábszárat valamivel kisebb kb. 2 centis
kockákra vágjuk, mintha pörköltet készítenénk.
A hagymát megtisztítjuk, és egy ... |
2 komment
|
9 ember kedveli
|
xamada
2011.12.20 16:28
|
|
|
|
|
|
Húsgombóc Leves
|
A zöldségeket megtiszítjuk, megpucoljuk és felaprítjuk. A hagymát apróra vágjuk.
Zsíron megdinszteljük a hagymát, majd rádobju... |
1 komment
|
12 ember kedveli
|
biga26
2016.09.12 22:26
|
|
|
|
|
|
Bográcsban főzött marha gulyásleves
|
A húst kb. 1 cm-es darabokra vágom és alaposan megmosom. A vöröshagymát meghámozom és apróra vágom, a fokhagymát átnyomom. Az ol... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
csordasne
2014.11.09 20:11
|
|
|
|
|
|
Húsleves
|
A fazékba tesszük a 2 liter hideg vizet, majd a megmosott húsos csontot beletesszük, lassú tűzön kezdjük főzni. Ízesítjük a 4 le... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
pista46
2014.03.30 16:24
|
|
|
|
|
|
|