|
Bőrös fokhagymás Röfisült
|
A húst befűszerezem, egyenletesen bekenem a mustárral.
a zsírral kikenem a tepsit, a húst ráteszem, és még aláöntök 1 dl vizet,... |
4 komment
|
4 ember kedveli
|
galambjani
2012.10.24 17:17
|
|
|
|
|
|
Sült csirkecombok mediterrán zöldségágyon
|
Tisztítást követően a combok forgójától az alsó comb felé sós újjammal 1-1 gerezd fokhagymát felnyomok, felső bőrét a hústól elv... |
3 komment
|
13 ember kedveli
|
feviroza
2015.09.09 16:41
|
|
|
|
|
|
Csirkemáj tejszínes gombamártással
|
A májat és a csirkemellet kis szeletekre vágjuk és kevés zsíron megsütjük. A finomra vágott hagymát zsíron megpároljuk,megszórju... |
3 komment
|
10 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.05 21:39
|
|
|
|
|
|
Vendéglős tál
|
A füstölt szalonnát kockákra vágom, kisütöm a zsírját.
"Kockákra" vágom a hagymát is és a paprikát is, meg a gombát felszeletel... |
3 komment
|
7 ember kedveli
|
galambjani
2012.12.05 16:59
|
|
|
|
|
|
Székelykáposzta
|
A káposzta levéből egy pohárnyit féreteszünk, majd egy kis vízzel átöblítjük, kinyomkodjuk a káposztát.
A sertésoldalast a cson... |
3 komment
|
13 ember kedveli
|
brezdergott
2012.01.24 16:31
|
|
|
|
|
|
Töltött karalábé...
|
Meghámozzuk a karalábét, a leveleit metéltre, a tetejét, alját pedig egyenesre vágjuk, s karalábéfúróval üregesre fúrjuk.
... |
3 komment
|
13 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.04 08:21
|
|
|
|
|
|
Esperes
|
A darált húsba beleteszem a két tojást, az előre üvegesre pirított apróra vágott vöröshagymát, só, bors, (erősen borsozva szeret... |
2 komment
|
41 ember kedveli
|
piktorka2
2015.01.01 20:01
|
|
|
|
|
|
Babgulyás
|
A bacont apró kockákra vágjuk és üvegesre pirítjuk.felöntjük étolajjal Beletesszük a kockákra vágott hagymát és fokhagymát és kb... |
2 komment
|
8 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.03 15:40
|
|
|
|
|
|
Hortobágyi húsos palacsinta
|
A fenti mennyiségekből palacsintákat sütünk.
A csirkemellet megmossuk hideg vízben. A hagymát apróra vágjuk, majd olajban félig... |
2 komment
|
12 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.22 15:18
|
|
|
|
|
|
Belashi
|
A darált húst érdemes 1-2 órával korábban bekeverni, hogy alaposan átvegye az ízeket. Az eredeti receptben darált marhát használ... |
2 komment
|
7 ember kedveli
|
alex58
2012.10.30 15:16
|
|
|
|
|
|
|