|
Csülökpörkölt bográcsban
|
A húst felkockázzuk, a csontot is kettévágjuk, megmossuk. A bőrkét is beleszeljük a zsírosával együtt, de nagyobb darabokra, h... |
1 komment
|
16 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.07 16:17
|
|
|
|
|
|
Lecsós pacal bográcsba
|
A zsíron megpirítjuk a felkockázott vöröshagymát és a fokhagymát, rátesszük a felcsíkozott pacalt, meghintjük és elkeverjük a ... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.07 16:06
|
|
|
|
|
|
Almás kacsasült...
|
Egy egész pecsenyekacsát jól megtisztítunk és megmosunk. Lesózzuk, és 1-2 órát állni hagyjuk. Beáztatjuk a római tálat fél órá... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.13 13:29
|
|
|
|
|
|
Rozmaringos báránycsülök...
|
A báránycsülköket sózom, borsozom. Pár evőkanál mangalicazsíron vagy olívaolajon kérget sütök rájuk (2-3 perc minden oldalról),... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.04 08:09
|
|
|
|
|
|
bableves
|
A hagymát felaprítjuk és egy magas lábasban olajon megdinszteljük. Lehúzzuk a tűzről megszórjuk pirospaprikával, visszatesszük a... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
gera05
2011.12.28 13:03
|
|
|
|
|
|
Disznóhús lerben
|
A disznócombot egy nappal előtte bepácoljuk:
jól megsúroljuk olajjal, sóval mindegyik felét, majd megszórjuk borssal
egy alumí... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.18 14:44
|
|
|
|
|
|
Fokhagymás tejfölben pácolt csirkemell
|
Egy mélyebb edényben elkészítjük a pácot. A tojásokat felverjük, hozzákeverjük a tejfölt, a zúzott fokhagymát és a fűszere... |
0 komment
|
22 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.16 08:27
|
|
|
|
|
|
Csirkezúza pörkölt
|
A hagymát apró kockára vágjuk.
A zsírt megolvasztjuk, beletesszük a hagymát és üvegesre pároljuk.
Levesszük a tűzről és belera... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
feviroza
2015.03.28 14:00
|
|
|
|
|
|
Tejfölös kakaspörkölt nokedlivel
|
A kakasról leszedem a mellét és a combját. A többi részéből levest főzök. A hagymát apróra vágom és kevés olajon megdinsztelem M... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
patakigigi
2014.07.31 19:38
|
|
|
|
|
|
Sült libamell
|
A libamell bőrét bevagdosom, sózom, borsozom ízlés szerint, ezután a forró libazsírban megpirítom mindkét oldalát. A szeletekre ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
anitakezi
2014.07.10 19:23
|
|
|
|
|
|
|